През настоящия сезон 19-годишният посрещач Владимир Гърков се превърна в

...
През настоящия сезон 19-годишният посрещач Владимир Гърков се превърна в
Коментари Харесай

Владимир Гърков: В Левски се разбираме добре и това ни води към победи

През сегашния сезон 19-годишният посрещач Владимир Гърков се трансформира в корав титуляр в състава на мъжкия отбор. Роденият в Пловдив състезател постоянно е измежду най-резултатните „ сини ” състезатели в мачовете от шампионата.

След раздялата с руснака Игор Юдин при започване на тази година старши треньорът Николай Желязков разгласи, че негов заместител няма да се търси при солидното показване на Гърков.

Владимир Гърков приказва пред клубния уебсайт на Левски София преди идващите 2 мача от шампионата, които са против бургаските Дея спорт и Нефтохимик.

„ Определено трите победи от началото на втория дял на шампионата ни накараха да се усещаме по-добре и да си възвърнем самочувствието. Сега се надяваме да продължим да печелим дуелите си. Предстоят ни обаче два сигурно сложни мача против бургаските Дея спорт и Нефтохимик. Те съща като нас са в челото на класирането и изходите от мачовете ще са доста значими за крайното нареждане на постоянния сезон ", споделя младият волейболист на " сините ".

Той споделя, че още преди началото на сезона, тимът е имал сложени цели, а това са да играе допустимо най-хубавия си волейбол и да се бори да спечелим всеки мач.

" В тима се разбираме доста добре всички, задружни сме и считам, че това ни води към успехите. Лично за себе си се веселя, че ми се гласоподава доверие да съм титуляр. Това несъмнено ме кара да се усещам по-добре. В същото време обаче значи и доста огромна отговорност за мен ”, споделя Гърков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР