През месец юни тази година Серхио Рамос реши най-накрая да

...
През месец юни тази година Серхио Рамос реши най-накрая да
Коментари Харесай

Пилар Рубио може и без въздух

През месец юни тази година Серхио Рамос реши най-сетне да мине под венчилото с приятелката си Пилар Рубио. Казваме най-сетне, тъй като двамата са дружно от седем години и имат три деца, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.
 Серхио Рамос, Пилар Рубио и сватбата им
Изисканата женитба на Серхио Рамос и Пилар Рубио

И по какъв начин Виктория Бекъм леко наруши дрескода

Сватбата и меденият месец обаче минаха и двамата се върнаха към отговорностите си. Тези на Пилар Рубио пък включват присъединяване в предаването El Hormiguero, където се вършат най-различни опити с научна аргументация.

Именно в предаването през 2016 година Рубио изненада самата себе си, поставяйки персонален връх за задържане на въздуха си под вода - 2 минути 31 секунди . Може да не наподобява като огромно достижение, само че моделът неведнъж е споделяла, че един от най-големите ѝ страхове е апнеята - прекъсване на дишането.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) на Сеп 4, 2019 в 2:49 PDT

Като част от новите епизоди на El Hormiguero брачната половинка на Серхио Рамос реши още веднъж да се изправи пред страха си. От профила ѝ в Instagram пък разбираме, че този път Пилар Рубио е упражнявала много интензивно, с цел да може да усъвършенства достижението си.
 Серхио Рамос, Пилар Рубио и меденият им месец в Коста Рика
Меденият месец на Серхио Рамос и Пилар Рубио

На море в Коста Рика

Усилията са се отплатили, тъй като Рубио устоя 4 минути и осем секунди под водата, без да си поема въздух. Според водещия на предаването пък, междинното време, което един човек прекарва в това положение, е към минута.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР