През месец ноември Слънцето вече се намира в знака Скорпион,

...
През месец ноември Слънцето вече се намира в знака Скорпион,
Коментари Харесай

Вашият месечен хороскоп за ноември

През месец ноември Слънцето към този момент се намира в знака Скорпион, а това е един от най-мистичните знаци в зодиака и при него не всеки път всичко е по този начин, както наподобява. Именно поради това би трябвало да сте подготвени за тотални трансформации в мислите и проектите ви, още повече когато и самият Меркурий (планетата на комуникацията) минава в този знак.Думите, които ще чуете или кажете, може да бъдат доста по-хапливи и не би трябвало на всичко да обръщате прекомерно внимание. Около 21 ноември Меркурий се мести в знака Стрелец. Тогава се допуска въздействието на планетата да накара хората да приказват повече в сравнение с може да си разрешат, или да имат намерение да създадат някакви промени в бъдещето си, а да се окаже, че всичко е било единствено празни приказки. Хвалебствията, желанието за интелектуални диалози и възприятието за комизъм ще са на напред във времето.

Следва да се спомене и придвижването на Венера и Марс, които се срещат в знака на партньорството – Везни. Способността мощно да обичате е и дарба мощно да ненавиждате. В желанието за естетика ще бъде намесен войнственият Марс, и както ще ви се получават нещата в партньорската сфера, по този начин ще има и известно напрежение. Знакът Везни е обвързван още и с хубостта, естетиката и финансите. Именно тези сфери ще са наранени от двете планети и е добре да бъдете търпеливи и да не бързате в правенето на проекти и вземането на съответни решения.

ОВЕН – любовната вълна, която ви връхлетя от предишния месец, към момента не ви е напуснала. Именно в този момент е моментът да градите в тази сфера и би трябвало да бъдете доста деликатни, тъй като сприхавата ви природа може да изиграе неприятна роля в връзките с половинката ви. Още повече, че в противоположния ви знак – Везни – са Марс и Венера, което в допълнение ще внесе както приятни, по този начин и неприятни моменти. Правите взаимни отстъпки, с цел да бъдат нещата както желаете вие, само че не забравяйте, че това, което желаете вие и което желае индивидът до вас, може да са две разнообразни неща.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР