През месец май ДГ Марица“ в район Северен“ спечели проект

...
През месец май ДГ Марица“ в район Северен“ спечели проект
Коментари Харесай

Нови придобивки радват децата от ДГ „Марица“

През месец май ДГ „ Марица “ в регион „ Северен “ завоюва план по подпрограма на Община Пловдив „ Проектиране и създаване на нови детски площадки, ремонт и узаконяване на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини “.

Извършена бе замяна на оборудванията на детското заведение, находящо се на 1-ви адрес-ул. „ Полковник Бонев “ 27.Трите детски площадки се снабдиха с нови пързалки, люлка, къщурка за игра, пано „ животните по света “ и музикална лира.

Със средства, заделени от скромния бюджет на регион „ Северен “, бе реконструирано дворното пространство на ДГ „ Марица “ с 2-ри адрес, намиращ се на бул. „ Марица “ 53. Бяха инсталирани нови детски съоръжения-пързалка, люлка, къщурка за игра и масичка със столове. Футболното игрище бе актуализирано и в допълнение бе сложена изкуствена тревна настилка.

„ Адмирации за шефа на ДГ „ Марица “ госпожа Надежда Дервенска, която е инициативна и работи по разнообразни планове за възстановяване изискванията за игра и забавление на децата. Нека те употребяват с доста здраве, наслада и предпочитание новите придобивки и на двата адреса на ДГ „ Марица “, разяснява кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР