През месец февруари всички модели на Xiaomi, включително поддържащите 5G,

...
През месец февруари всички модели на Xiaomi, включително поддържащите 5G,
Коментари Харесай

Всички смартфони на Xiaomi с до 40% отстъпка в Теленор

През месец февруари всички модели на Xiaomi, в това число поддържащите 5G, ще са понижени в композиция с проекти „ Тотал Макс “

През месец февруари всеки клиент на Теленор, който закупи смарт телефон от портфолиото на Xiaomi, дружно с някой от проектите „ Тотал Макс 39.99 “, „ Тотал Макс 49.99 “ и „ Тотал Макс 59.99 “, ще може да се възползва от отстъпки, достигащи 40%, за определеното от него устройство.

Купувайки който и да е модел на Xiaomi, клиентите на оператора ще могат да се възползват от атрактивно ниските цени за известните модели на марката. Отстъпката важи за всички смарт телефони, без значение от класа им, като тя се дефинира единствено от тарифния проект. Намалението важи за всички клиенти на Теленор – нови и такива, които преподписват своя контракт. Освен във физическите магазини, 5G устройствата могат да бъдат открити и онлайн.

Тарифен проект „ Тотал Макс 39.99 “ обезпечава неограничени мегабайти на оптималната скорост от 50 Mbps, дружно с неограничени минути към всички национални мрежи и роуминг в зона Европейски Съюз, 200 минути за интернационалните диалози в зона Европейски Съюз, както и 17200 мегабайта за прилагане в роуминг. Клиентите могат да избират и сред три цифрови услуги, които са безвъзмездни през първите 12 месеца. С този проект потребителите получават отстъпка от 20% на определеното от тях устройство Xiaomi.

Потребителите, избрали тарифен проект „ Тотал Макс 49.99 “, ще получат отстъпка от 30% за новия си смарт телефон на марката. Тарифният проект се отличава с неограничени мегабайти на оптималната скорост от 150 Mbps, неограничени национални минути, както и 300 интернационалните в зона Европейски Съюз. В допълнение на това клиентите могат да избират сред 4 цифрови услуги, измежду които HBO Go, Deezer, iZZI и други.

Впечатляващата отстъпка от 40% за ново устройство Xiaomi ще получат клиентите, избрали проект „ Тотал Макс 59.99 “, който предлага неограничени мегабайти на оптималната скорост, неограничени минути и SMS-и към всички национални оператори и зона Европейски Съюз. Планът се предлага и с включена „ Онлайн отбрана “ за интервал от 12 месеца, която обезпечава успокоение при браузване онлайн.

Всички проекти „ Тотал Макс “ оферират и опцията за шерване на безграничен интернет достъп с непосредствен за 1 месец.

В акцията са включени всички модели, предлагани от оператора, според от наличностите. Смартфоните Xiaomi 11T Pro 5G, Xiaomi 11T 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE и Redmi Note 10 5G 128 GB са изцяло съвместими и с 5G мрежата на Теленор.

Технологичният бранд продължава да еволюира в смарт телефон фотографията и видеографията, предлагайки голям брой новаторски „ Cinemagic” функционалности за снимане на филми с Xiaomi 11T и Xiaomi 11T Pro.

Xiaomi 11T Pro е първият смарт телефон на марката, показан на международния пазар с патентованата 120W Xiaomi Hypercharge технология на компанията. Тя разрешава зареждане на празна батерия до 100% единствено за 17 минути. Xiaomi 11T Pro е оборудван с флагманската мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 888 и има мощна тройна камера с професионален 108MP широкоъгълен, 2x телемакро и 120° ултраширокоъгълен обектив. Смартфонът е оборудван с плосък 6,67-инчов FHD+ 120Hz AMOLED екран с рейтинг DisplayMate A+, TrueColor, Dolby Vision® и HDR10+.

Xiaomi 11T е по-достъпен вид, повтарящ значително конфигурацията на Pro модела. Разликата е в това, че той има чипсет MediaTek Dimensity 1200-Ultra и 67W кабелно турбо зареждане, което доближава до 100% единствено за 36 минути.

Xiaomi 11 Lite 5G NE е тъничък и доста моден уред. В лекия си корпус с размери едвам 6,81 мм и тегло 158 гр място е намерила мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 778G 5G. Апаратът идва с 6,55-инчовия AMOLED екран, поддръжката на 10-битов TrueColor и Dolby Vision. Устройството обезпечава едно от най-хубавите в класа си снимане на фрагменти с 64МР съществена камера, 8МР ултраширокоъгълна камера и 5МР телемакро камера. Смартфонът е оборудван с батерия 4250 mAh и 33W бързо зареждащо зарядно устройство, което презарежда смарт телефона много по-бързо от редица оферти в ценовия му клас.

Redmi Note 10 5G е бюджетен модел, само че с характерности на устройство от по-висок клас. Той разполага с 6,5-инчов IPS LCD екран и има 48МР съществена камера. Апаратът се задвижва от чипсет MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G и има впечатляваща 5000 mAh батерия, която поддържа бързо зареждане с 18W зарядно, включено в комплекта.

Освен атрактивни оферти за настоящи смарт телефони и устройства, към тях Теленор предлага и спомагателни услуги, следвайки своята политика да обезпечава добавена стойност за клиентите. Една от тях е застраховката на устройство -, която покрива необятен набор от опасности, свързани със здравината и естественото действие на телефона и подсигурява отбраната му в редица рискови обстановки. Допълнителна облага, която телекомът обезпечава, е и безплатната доставка в границите на България на поръчано през онлайн магазина устройство.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР