През месец април тази година Microsoft започна тестването на офис

...
През месец април тази година Microsoft започна тестването на офис
Коментари Харесай

Microsoft представи тестова версия на Office 2019 за Mac

През месец април тази година Microsoft стартира тестването на офис пакета Office 2019 за операционната система Windows. В тези проби можеха да вземат участие само корпоративните консуматори.
Сега към тестванията на новия офис пакет могат да се причислят и Mac потребителите. Както и при версията за Windows, предварителната версия на Office 2019 за Mac е адресирана към бизнес потребителите, които не употребяват онлайн версията Office 365 .

Пакетът Office 2019 за Mac включва нови и усъвършенствани функционалности за работа със стилус и опция за самостоятелна конфигурация на интерфейса за всички приложения на Office 2019. В приложението Word е прибавен режима Focus. Подобрена е работата на преводача, добавена е поддръжката на VG и 3D моделите. В PowerPoint се е появила функционалност за износ на 4К видео. В Excel са внедрени нови мощни принадлежности за разбор на данни, както и нови формули и графики. Тези функционалности са налични в Office 365 Pro/Plus, само че ги няма в обособената версия Office 2019 за Mac компютри.

Потребителите, искащи да вземат присъединяване в тестването на Office 2019 за Mac, могат да създадат поръчка на електронния адрес на Microsoft. Там са указани нужните стъпки за присъединение към тестовата стратегия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР