През март 2017 г., космически апарат на НАСА заснема най-доброто

...
През март 2017 г., космически апарат на НАСА заснема най-доброто
Коментари Харесай

Спътникът на Сатурн, наречен Пан, може да “крие” извънземна база

През март 2017 година, галактически уред на НАСА снима най-хубавото изображение на сателит, който лети към пръстените на Сатурн, наименуван Пан.
v1 1 - Спътникът на Сатурн, наименуван Пан, може да " крие " извънземна база (видео) Пан е открит през 1990 година и е единствено на 35 км от Сатурн, като по форма доста наподобява на “голяма кнедла “. За сателит, тази форма е доста необикновена.
v2 1 - Спътникът на Сатурн, наименуван Пан, може да " крие " извънземна база (видео) Най-вероятно Пан се състои от лед, само че някои уфолози имат свои лични теории за този обект. По-специално, откривател от паранормалния YouTube канал “WhatsUpInTheSky37 ” е сигурен, че Пан е огромна извънземна станция.Той в детайли преглежда фотосите на Пан, направени от галактическия уред на НАСА, и намира някои необикновени детайлности в тях. На първо място, вижда се бездънен и отмерено отсечен “ров ”.
v3 1 - Спътникът на Сатурн, наименуван Пан, може да " крие " извънземна база (видео) На второ място, направени са две изцяло идентични точки от едната страна и под “пръстена ”. Прилича на някакво устройство.
v4 1 - Спътникът на Сатурн, наименуван Пан, може да " крие " извънземна база (видео) На трето място, вижда се, което може даж е нещо като вход отвътре и плоска платформа пред входа.

v5 1 - Спътникът на Сатурн, наименуван Пан, може да " крие " извънземна база (видео) На четвърто място, при мощно увеличение на една от фотосите, може да се види различен необикновен объл бял обект.
v6 - Спътникът на Сатурн, наименуван Пан, може да " крие " извънземна база (видео) В момента НАСА не може да каже сигурно за какво Пан има най-необичайната форма от всичките 53 спътника на Сатурн.Според една версия, Пан е зародил от конфликта на два обекта, а от друга – е струпване на лед.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР