През март 1967 г. 16 ядрени ракети излизат от строя

...
През март 1967 г. 16 ядрени ракети излизат от строя
Коментари Харесай

Търсачи на извънземни прииждат към Хасково, ето какво ще се случи там

През март 1967 година 16 нуклеарни ракети излизат от строя в две разнообразни уреди за изстрелване. По същото време са видяни кръжащи над базата Малмстром обекти, които защитата не могла да разпознава, макар че се намирали на 9 метра височина. Военновъздушните сили провели задълбочено проучване по отношение на случая, само че не могли да открият повода за него.
Робърт Салас е един от свидетелствалите за случая с неидентифициран летящ обект.
Салас бил принуден да подпише декларация за дискретност и бил помолен да не приказва с никого за случая, в това число със фамилията си и други военни. И до ден сегашен Салас счита случая за извънредно чудноват.
Капитан Робърт Салас е приключил Американската военновъздушна академия. Работи в Мартин Мариета и Рокуел и прекарва 21 години във военнновъздушните сили. Във Военновъздушни сили работи като началник полети, отговорник по изстрелването на ракети и инженер по ракетите Титан 3.
Детайлите за този чудноват и до неотдавна засекретен случай можете да чуете от самия Робърт Салас. Той ще бъде преподавател в конференцията „ Контакт с извънземен разсъдък – бъдеще на човечеството и промяна на парадигмата “ в Хасково. Капитан Робърт Салас ще показа доказателства за съзнателно прикриване на случая във въздушната база Малмстром през 1967.
Изследователи на контакта с извънземните от Съединени американски щати, Англия, Русия, България, Норвегия и Италия идват в Хасково на 3 и 4 ноември 2018 год., Като медиен сътрудник на събитието, в последващи изявления ще ви представим и останалите лектори на конференцията.
Проф. Лъчезар Филипов, единственият български академик, който се осмелява намерено да декларира, че има вяра в съществуването на непознат разсъдък, е уредник и подстрекател на този конгрес в България. По света се организират на разнообразни места конференции на тази тематика. За нас е значимо да знаете, че феномена НЛО в действителност съществува и за него приказват съществени учени.
Не е належащо да вярвате, че съществуват извънземни, само че е добре да чуете обстоятелствата.
Регистрацията за гости на конференцията към този момент стартира на уеб страницата на събитието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР