През лятото в столицата често има липса на интересни събития,

...
През лятото в столицата често има липса на интересни събития,
Коментари Харесай

Sofia Lights отново изпълни пространството пред двореца Врана

През лятото в столицата постоянно има липса на забавни събития, които да посетите, и които не са свързани с вино, маса и музика, само че идва с желанията да ни даде едно ново прекарване, на което да се насладим в по-хладните вечери.

Организаторите споделят, че всичко е замислено, с цел да провокира посетителите да излязат от ежедневната си рутина и да се потопят в запаметяващо се прекарване, въздействащо върху всичките им сетива.
 Държавата ще ревизира за противозаконна сеч в региона на наводненията 7 септ 2022 | Ще бъде направена инспекция на място за осъществената сеч и действия в горите в този регион, както и да се откри...
Инсталациите нямат начало и край, няма сюжет, който да се следва, и надлежно за посетителите няма нужда да идват тъкмо в 21:00 (началния час), а могат да възнамеряват своето посещаване във всеки един миг до 00:00 ч. Всеки може да се разноски в нощния парк със своето движение и да открие магията по своя метод.

 
               

 

Преминавайки прага и навлизайки в двора, няма по какъв начин да не признаем, че инсталациите са красиви, музиката е добре подбрана, концепцията е страхотна и си заслужава да прекарате една вечер, обхванати от светлини.

 
               

Началният час на събитията е 21:00 часа, като последните гости могат да влязат до 00:00 и имат 30 минути да прегледат инсталациите. Има и автобусна линия, която върви през 20 минути от спирка “Орлов мост ”. Билетите са на цена: 20 лева за възрастен и 10 лева за дете, като не се продават на място, а единствено.

Разбира се, началният час допуска, че детската шум ще бъда сведена до най-малко, само че не е тъкмо по този начин. Деца тичат на всички места, а светлината е сведена до най-малко, което е много рисково. Ненужни фенерчета и светкавици светят от телефоните на хората, а това пречи да се преживее цялостното чувство от инсталациите.

Разговори се водят на висок звук, тъй че всички да разберем " какво е правила Мимето през вчерашния ден ", а изречението, което се чува на всеки 5 минути, е: “Маме, мини в средата да те фотографирам ”. Да не загатваме, че всеобщо не се почитат огражденията – въпреки всичко би трябвало да " пипнем " и да разберем от какво е направена тази апаратура.

С леки изключения SOFIA LIGHTS е прекарване, което си заслужава да усетим, само че за следващ път се убеждаваме, че доста хора би трябвало първо да се научат по какъв начин да се държат, преди да посещават разнообразни събития.   

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР