През лятото на 2019-а Еден Азар премина в Реал Мадрид

...
През лятото на 2019-а Еден Азар премина в Реал Мадрид
Коментари Харесай

Есиен за Азар: Най-мързеливият играч, който съм виждал

През лятото на 2019-а Еден Азар мина в Реал Мадрид от Челси за грандиозната сума от 115 милиона евро, а на него се разпореждаха очаквания да е идната огромна звезда на отбора. Белгийският футболист бе изиграл 352 мача за Челси, където означи 110 гола и направи 92 асистенции, а феноменалното му показване с екипа на лондончани в продължение на седем сезона го бе “изтреляло ” измежду най-големите звезди на международния футбол.

Поредица от травми, проблеми с физическата форма, наднормено тегло и още един куп проблеми обаче прекатурнаха упованията и престоя му на “Сантиаго Бернабеу ” последователно се трансформира в призрачен сън. Сега един от неговите някогашни съотборници в Челси - Микел Есиен направи нови доста забавни детайлности за това, че Азар не е полагал особени старания в своя режим, пестял се е на тренировки и се е хранел не изключително здравословно.
 Рафа Бенитес: По времето ми в Реал Мадрид самите играчи издаваха информация на медиите Рафа Бенитес: По времето ми в Реал Мадрид самите играчи издаваха информация на медиите
“Всеки желае да е измежду титулярите, когато пристигна уикендът, тъй че няма вид, като “не ми се тренира през днешния ден ”. Единственият състезател, който съм виждал да му се разминава, е Еден Азар. Той беше ужасяващ, в никакъв случай не тренираше. Това е най-мързеливият състезател, който съм виждал в живота си. Но когато дойдеше уикендът, той беше свръхестествен. Появяваше се на терена и беше “хайде, момчета ”. Вечерта преди мач сядаше и 20-30 минути си хапваше оризов пудинг, обичаше да яде. Можеше да е по-добър футболист, в случай че се беше влагал повече в тренировките, ” съобщи Есиен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР