През изминалото денонощие екипи на Центъра за спешна медицинска помощ

...
През изминалото денонощие екипи на Центъра за спешна медицинска помощ
Коментари Харесай

Спешна помощ: Близо 70 души са били прегледани на протеста снощи

През миналото денонощие екипи на Центъра за незабавна здравна помощ в София са обработили над 60 сигнала. В периметъра на митингите са работили шест незабавни екипа. На място са били прегледани повече от 40 чиновници на Министерство на вътрешните работи и близо 30 цивилни лица. Освен това здравна помощ се е полагала и на лица на територията на Регионалните полицейски ръководства.

В Центъра за здравна помощ и лечебните заведения са оказали здравна помощ на повече от 80 представители на органите на реда. В лечебните заведения са прегледани и обработени 43 цивилни лица, от които приети в болница са двама души.

За денонощието, по лечебни заведения:

В Първа МБАЛ-София са прегледани двама души – чиновник на Министерство на вътрешните работи и цивилно лице. Лечебното заведение осведоми за един приет в болница.

В УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ " са прегледани общо 37 души: 13 чиновници на Министерство на вътрешните работи и 24 цивилни лица. Няма приети в болница.

Във ВМА са прегледани общо четирима души, трима са освободени, а един е приет в болница.

В УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ са прегледани общо 17 души: 13 цивилни лица и четирима чиновници на Министерство на вътрешните работи. Хоспитализиран е един чиновник на Министерство на вътрешните работи.

В УМБАЛ „ Света Анна “ е прегледан един граждански - отказал проучвания и напуснал лечебното заведение.

Представители на органите на реда са обслужвани и от Министерство на вътрешните работи болница. Общо 23-ма чиновници са минали през Спешното поделение на лечебното заведение. Има приети в болница.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР