През изминалия уикенд в Grand Hotel Bansko се проведе първият

...
През изминалия уикенд в Grand Hotel Bansko се проведе първият
Коментари Харесай

Pulse Festival събра над 500 любители на активната почивка в Grand Hotel Bansko


През миналия уикенд в Grand Hotel Bansko се организира първият по рода си Pulse Festival. Това е най-мащабното сходно събитие, провеждано в България досега. Организира се от водещата начин на живот и фитнес верига клубове у нас и в Европа - Pulse. Очакванията за грандиозно събитие се оправдаха и то мина с голям интерес.

Pulse Festival събра за първи път на едно място 20 от топ треньорите на Pulse, а общият брой на участниците беше над 500.
-->
 

В рамките на трите фестивални дни пoд професионалното управление на треньорите участниците се включиха в занимания по зумба, пилатес, национални танци, йога, Cross Training и други Специален акцент беше подложен и върху P.BoxX - неповторимата мултифункционална фитнес платформа, предлагана извънредно от Pulse.

Подобни интензивности постоянно се провеждат за гостите на Grand Hotel Bansko, само че в никакъв случай до момента това не се е случвало в толкоз огромен мащаб и с присъединяване на всички топ треньори на Pulse по едно и също време.



Специално присъединяване в Pulse Festival имаше и Биляна Йотовска, която персонално се включи в подготовка по P.BoxX, паралелно с останалите фенове на дейния метод на живот. Тридневният фестивал завърши с грандиозно празненство, специфичен посетител на което беше певицата Деси Слава.

От Pulse дадоха обещание самодейността да стане обичайната и загатнаха, че идващото издание на Pulse Festival може да се чака в края на март или началото на април.

предлага съвършени условия за провеждането на сходен вид огромни събития. Хотелът разполага с голяма конферентна зала, необятен фитнес център и огромната СПА зона, където всеки участник можеше да релаксира след изтощителните, само че и зареждащи тренировки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР