През изминалия месец на територията на област Враца са регистрирани

...
През изминалия месец на територията на област Враца са регистрирани
Коментари Харесай

Черна статистика: 1 загинал и 23-ма ранени в 76 катастрофи за един месец във Врачанско

През миналия месец на територията на област Враца са регистрирани 76 пътно-транспортни катастрофи, от които 16 са тежки, излиза наяве от доклада на Министерство на вътрешните работи. При злополуките е умрял един и са ранени 23-ма индивида.
В съпоставяне със същия месец на миналата година, тежките ПТП-тата са с 3 по-малко, починалите са равни, а ранените са с 4 по-малко. През месеца за открити нарушавания на водачите са формирани 440 акта, 1746 елементарни фиша и 2591 електронни фиша/клипа, издадени за открити нарушавания на скоростта.
Установени са 64 водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции. За неизползване на предпазни колани и каски са наложени 119 санкции, за недееспособност – 32, за шофиране без наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ – 35
През месеца са издадени 173 заповеди за използване на насилствени административни ограничения по ЗДвП, като са прекъснати регистрациите на 50 бр. МПС. Проведени са 26 бр. профилирани полицейски интервенции по сигурност на придвижване по пътищата. Изпратени са 30 бр. сигнални писма за обезпечаване сигурността на придвижването по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР