През изминалата 2017 г. във Франция са разкрити рекорден брой

...
През изминалата 2017 г. във Франция са разкрити рекорден брой
Коментари Харесай

През 2017 г. във Франция са разкрити рекорден брой мрежи за незаконна имиграция

През миналата 2017 година във Франция са разкрити рекорден брой мрежи за противозаконна имиграция, съобщи Франс прес, като се базира на френски полицейски източници.

Разбити са 307 мрежи за противозаконна имиграция, което е с 5,9 % повече спрямо 2016 година Сред разрушените мрежи 139 са били за нелегално вкарване и нелегално престояване на имигранти, 62 са за противозаконна работа на имигранти, 35 са за разработване на подправени документи за мигранти, 12 са за узурпиране на идентичност, 2 са за образуване на фиктивни бракове за имиграция, 21 са за непозволено признание на бащинството над деца за имиграция, а 32 са за непозволено приемане на административни документи за противозаконни имигранти.

Основните мрежи за вкарване на противозаконни имигранти са от Ирак и Демократична република Конго, следвани от Китай, Мароко, Албания. Общо 2098 души са били упрекнати, а 1627 са били арестувани под стража. На съд са дадени до момента 940 души.

В скоро време министерството на вътрешните работи на Франция ще показа план на закон за даване на леговище и за имиграцията, който ще даде на силите на реда повече благоприятни условия за деяние против противозаконната имиграция. Различни организации, подкрепящи миграцията и мигрантите, подлагат на критика плана и настояват, че той ще затегне миграционните правила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР