През хилядолетията откакто съществува човечеството, винаги е бил търсен начин

...
През хилядолетията откакто съществува човечеството, винаги е бил търсен начин
Коментари Харесай

Чували ли сте за „Елексир на дълголетието“? Проф. Мермерски смесва киселото мляко с тези съставки и ефектът е доста добър

През хилядолетията откогато съществува човечеството, постоянно е бил издирван метод за безконечен живот или безконечна младост. Тъй като сме наясно, че това не е допустимо, можем най-малко да живеем здравословно, с цел да се радваме на почтени старини. Професор Христо Мермерски не претендира, че е най-големия диетолог, само че препоръките му постоянно са право в десетката, а рецептите му са ефикасни и на респект. Ето и неговия прочит на „ еликсира на дълголетието “. Проф. Мермерски е безапелационен, че това е най-лесният метод организмът да бъде рафиниран, а тялото да се освободи от насъбраните отрови. Ето и неговия балсам. Смесете в едно бурканче кисело мляко една чаена лъжица пектин на прахуляк, 1 супена лъжица мед, 30-40 капки прополис и прибавете канела на усет.

Разбъркайте хубаво и съхранявайте получената примес в ледник. Това е идеалната закуска, която можете да си приготвите и да предложите и на околните си.
Професор Мермерски дава и скъп съвет за меда – при опция, купувайте полифлорен мед.
Това е медът, който се прибира през месеците юни и юли. Той е най-полезен, тъй като след цъфтежа през май на най-ценните билки, те по-късно попадат в пчелния артикул.
Какво съставлява прополиса и какво още лекува?
Наричаният още пчелен клей, той има високо наличие на витамини (В1, В2, В6, А, С и Е), белтъчини и други потребни за организма субстанции. Има противомикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо деяние. Прополисът унищожава вирусите, бактериите и гъбичките.
Показва добър резултат върху язви и рани, като спомага за по бързото им зарастване. Прополисът е и болкоуспокояващо средство. Ефикасен е и за хемороиди и разширени вени, тъй като стопира вътресъдовото кръвосъсиране. Този пчелен артикул се употребява и като лек при бъбречни болести, възпаления на дихателните пътища, мазоли.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР