През годините сме се нагледали на много звездни разводи, завършили

...
През годините сме се нагледали на много звездни разводи, завършили
Коментари Харесай

Ето кои са 3-те най-скъпи развода в историята

През годините сме се нагледали на доста звездни разводи, приключили със съглашения за милиони. Мел Гибсън, Майкъл Джордан и Стивън Спилбърг да вземем за пример бяха принудени да подсигурят някогашните си съпруги с по 100 млн. $. Те обаче даже не се доближават до първенците в категорията " най-скъп бракоразвод ". Ето кои са те по данни на Money.com. 3. Бърни Екълстоун и Славица Радич (на снимката), 2009 година — 1.2 милиарда $

Шефът на Формула 1 Бърни Екълстоун, който е един от най-богатите хора във Англия, се развежда с хърватския модел Славица Радич през 2009 година

Бракоразводното съглашение е на стойност 1.2 милиарда $ и въпреки че детайлностите не са доста ясни, при този бракоразвод наподобява има необикновена обстановка и Радич е тази, която заплаща на Екълстоун.

2. Рупърт Мърдок и Ана Торв, 1999 година — 1.7 милиарда $

Медийният магнат Рупърт Мърдок и журналистката Торв имат 31-годишен брак и три деца.

Плановете на двамата по отношение на това по кое време да сe отдръпна Мърдок обаче се разминават и те вземат решение да се разделят другарски през 1998 година Няма доста детайлности към развода, само че се счита, че Торв е получила 1.7 милиарда $.
И двамата не помнят бързo един за различен. Мърдок се дами за Уенди Денг 17 дни след развода им, а Торв се омъжва за Уилям Ман шест месеца по-късно.

1. Алек Уилденстaйн и Джослин Уилденстайн (на снимката), 1999 година — 3.8 милиарда $

Най-скъпият бракоразвод до момента става факт през 1999 година, когато френско-американският предприемач и търговец на предмети на изкуството Алек Уилденстайн се развежда със брачната половинка си Джослин, с която имат 21-годишен брак.

Съдебното дело, съпътстващо развода, води до това, че на Джослин са присъдени 2.5 милиарда $ и по 100 млн. $ за всяка от идващите 13 години. Така общата сума възлиза на 3.8 милиарда $.

Източник: еxpert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР