През годините имаше широко разпространени слухове, че Доналд Тръмп има

...
През годините имаше широко разпространени слухове, че Доналд Тръмп има
Коментари Харесай

Бивш депутат от Републиканската партия описва Тръмп като миришещ на смесица от подмишници, кетчуп и дупе

През годините имаше необятно публикувани клюки, че Доналд Тръмп има избран присъщ мирис, който рядко се разказва като добре, за което някогашният президент доста се обиди. На 16 декември някогашният представител Адам Кинзингер, R-Ill. хвърли мнението си по тази тематика в микса посредством към този момент вирусна обява в обществените медии, пишейки: „ Искрено съм сюрпризиран по какъв начин хора, близки до Тръмп, не са говорили за миризмата. Това в действителност е нещо, което би трябвало да се види. Носете маска, в случай че можете. " И той удвои това в скорошно изявление за The MeidasTouch Network.

По тематиката за представител на Тръмп, който отвърна на изказванието на Кинзингер с „ Адам Кинзингер пръдна по малкия екран онлайн и е незает лъжец, “ Кинзингер влезе още по-твърдо.

Опитвайки ръката си в Smell-O-Vision, някогашният народен представител от Републиканската партия навлезе в по-големи детайлности за метода, по който мирише Тръмп, като сподели: „ Не е добре. Най-добрият метод да го опиша... вземете подмишници, кетчуп, дупе и грим и сложет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР