През февруари и ноември от 2019 г. са възможни проблеми

...
През февруари и ноември от 2019 г. са възможни проблеми
Коментари Харесай

Нумеролог: През 2019 г. са възможни проблеми в сферата на пътищата, превозните средства и инфраструктурата

През февруари и ноември от 2019 година са вероятни проблеми в областта на пътищата, транспортните средства и инфраструктурата. Това сподели нумерологът Ели Маринова в изявление за „ Фокус “ във връзка с това, което ни носи 2019 година

„ Когато приказваме за царски цифри, нормално те носят повече компликации и провокации. При тях е особено това, че те са много взискателни, с цел да получиш нещо, то би трябвало да жертваш нещо друго. Когато погледнем годината 2019-а, то първото число е 2-ка, тя си е с лихви, насъбрани за положително или зло, и освен във финансов проект. 19 обаче е число за тествания на здравия разсъдък. Тук има заплаха от непредвидени случки, които са провокирани от изпреварващи реакции. 19-о число е много съществено на тествания “, разяснява тя.

Числата не демонстрират изключително положителни интервали през 2019 година „ Април и декември са месеци, в които могат да бъдат направени забавни открития или разкрития. „ Първите ще провокират интерес и вяра за разцвет, вторите надлежно кавги “, уточни нумерологът.

По думите ѝ през 2019 година е доста значимо също по този начин да се обърне внимание на обществените действия, като уточни, че проблемите в сферата би трябвало да бъдат решени вкупом, с цел да има ефикасност. „ Банковите заеми и вложения ще бъдат във фокуса през януари, февруари и септември и октомври. Февруари и ноември са вероятни проблеми в областта на транспортните средства, пътищата и инфраструктурата. Тук може да има и ориентировка за по-разумно консумиране на материални средства, което не изключва в избрани моменти и избрани обстановки да бъде демонстриран разкош и лукс, което надлежно ще получи отрицателни съществени оценки “, посочи Ели Маринова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР