През деня времето ще е предимно слънчево, но по-късно след

...
През деня времето ще е предимно слънчево, но по-късно след
Коментари Харесай

Времето на балотажа: Слънчево с предпоставки за валежи в следобедните часове

През деня времето ще е най-вече слънчево, само че по-късно след обяд облачността от северозапад ще се усилва. Ще духа слаб, в Източна България и на обособени места в Предбалкана до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 18° и 23°, в София към 19°. Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат 20°-23°. Температурата на морската вода е 18°-19°, на север от нос Калиакра към 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево и прохладно. Ще духа мощен и плевел вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра - към 7°.

През нощта против понеделник от запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали. Вятърът от северозапад ще се усили до сдържан. В понеделник облачността бързо ще намалее до слънчево, а вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са сред 8° и 13°, а оптималните - сред 18° и 23°. Във вторник ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Сутринта тук-там в низините видимостта ще е понижена. Температурите ще останат съвсем без смяна. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР