През декември миналата година, Facebook пусна приложението Messenger Kids, предназначено

...
През декември миналата година, Facebook пусна приложението Messenger Kids, предназначено
Коментари Харесай

Messenger Kids вече позволява избиране на времето разрешено за комуникация

През декември предходната година, Фейсбук пусна приложението Messenger Kids, предопределено за потребителите под 13 години. В програмата неотдавна се появи „режим на сън“, посредством който родителите могат да блокират кореспонденцията на децата в избрани часове. Това би трябвало да попречи на малчоганите да се разсейват по време на занимания, сън или други значими събития денем.

Услугата Messenger Kids от момента на основаването си стана обект на рецензия — мнозина считат, че младото потомство не би трябвало да има достъп до нововъведения до избрана възраст. Един от главните контраргументи на рецензията е, че децата ще намерят и други принадлежности за връзка. В Messenger Kids те най-малко са предпазени от преследвачите и не могат да пазят секрети от родителите си.
Промяната на настройките за режим на сън може да се извърши от главното приложение на Фейсбук. Родителите би трябвало да влязат в профила и да изберат разнообразни настройки за главните дни от седмицата и почивните дни. В тази същата област на приложение, може да се утвърждават контактите, налични за връзка посредством Messenger Kids или даже да се отстранява акаунт от услугата.

Според Sensor Tower, през първите месеци на съществуването, приложението Messenger Kids е свалено 325 000 пъти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР