През април ни очаква поредица, която разказва за три от

...
През април ни очаква поредица, която разказва за три от
Коментари Харесай

Направете път на сериала Първи дами

През април ни чака поредност, която споделя за три от най-влиятелните първи дами – Мишел Обама, Бети Форд и Елинор Рузвелт, изиграни надлежно от холивудската тежка артилерия - Виола Дейвис, Мишел Пфайфър и Джилиан Андерсън. Сериалът ще повдигне завесата на персоналния и политическия живот на първите дами от американската история, а ние нямаме самообладание да забележим тези обичани актриси в деяние!



Наскоро се сдобихме с филмов откъс, който ни повежда на пътешестване във времето, с цел да ни покаже борбите на първите дами, до момента в който жонглират с публичните упования и желанието да са отпред на личния си живот. Докато светът държи под зорко око дейностите на първите дами и по тях съди за президентите, често жените остават в сянка с техните персонални борби, силни и слаби страни, фантазии и копнежи. Поредицата ще ни запознае от близко с житейските истории на всяка от тях за това по какъв начин се оправя с публичния напън и напрежение – цената да бъдеш брачна половинка на едни от най-влиятелните мъже в света.



Сериалът от 10 епизода обръща погледа ни към Източното крило на Белия дом, където съпругите на американските президенти са взимали някои от най-значимите и изменящи света решения. Преплитането на три сюжетни линии -  на три мощни дами и техните фамилии ще ни води най-малко една концепция по-близо до техния свят и най-съкровените им моменти, с цел да ги почувстваме и разберем посредством себе си.
Виола Дейвис ще играе Мишел Обама в сериала " Първи дами "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР