През 30-те години на 20-ти век, Египет е магнит за

...
През 30-те години на 20-ти век, Египет е магнит за
Коментари Харесай

Секретен Доклад: Ватикана Крие Истината За Извънземна Пирамида!



През 30-те години на 20-ти век, Египет е магнит за авантюристи от целия свят

Ватикана е изпращала сътрудници като Силва на специфични задачи, където уменията им могат да бъдат извънредно потребни за „ затваряне на усти “.

Според тайния отчет на Ватикана, Алберто е оглавявал разкопките в продължение, а три месеца, след което е бил грубо погубен - заклан от ухо до ухо от локална продажница. Най-вероятно е бил отстранен по поръчка на господарите си, а потреблението на проститутки за мокри поръчки е запазена марка на Ватикана.

Преди гибелта си, Алберто е съумял да съобщи на своя контакт от Ватикана един извънредно значим артефакт - античен папирус, който е първото ясно удостоверение за посещаване на НЛО на земята в познатата ни история!

Папирусът е датиран от към 3000 година прочие Н. Е. През времето на Старото египетско царство. В документът ясно се цитира владетеля Нармер, или прочут още като „ Краля Скорпион “. /Да, същия, който се пробваха много безрезултатно да пресъздадат с холивудската боза с присъединяване на Скалата преди няколко години/



Летателни апарати изобразени в древноегипетска гробница

Според античния папирус, Нармер е подложен на трона на земята с благоволението на „ неговите звездни господари “, които са идвали на земята с „ железни кръгове “, огромни цялостен „ РОД “ – древноегипетска мерна единица, равняваща се на към 50 метра!

Човеците са разказани като плебеи, които би трябвало да работят за своите антични господари!

В тайния папирус е представено доста ясно предизвестие: Ако Нармер не съумее да обуздае неговите себеподобни, тази чест ще бъде предоставена на различен! Последната част е най-притеснителна. Тя гласи: „ Вечно владичество “ !

Папирусът цитира „ звездните господари “, като действителни същества, не като богове, които са показани от разнообразни знаци в древноегипетската книжовност.

В отчета е поместена само преписано копие. Оригиналният папирус публично не съществува в архивите, макар, че е детайлно разказан и документиран в този отчет.

Местоположението на мистичната пирамида остава забулена в тайнственост. Този отчет е единствения документ, който цитира нейното битие. И до през днешния ден, избрани региони към Гиза остават непроучени. На някои дори има въоръжена защита, по персоналното разпореждане на известният египтолог и „ археологически император “ в Египет Д-р. Захи Хауас. За него се приказва от доста време, че потулва истините за античната цивилизация. Възможно е пирамидата, в която е открит папирусът на Силва да е тъкмо в тези региони. Какви други секрети крие мистичната загадка пирамида!?

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ В BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР