През 2024-а ще продължим да изпитваме влиянието на кармичните възли,

...
През 2024-а ще продължим да изпитваме влиянието на кармичните възли,
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще имат драматични промени в любовта и брака през 2024

През 2024-а ще продължим да изпитваме въздействието на кармичните възли, протичащи по оста Овен-Везни, която дава отговор за връзките и любовта. Очакват ни свръхестествен брой разводи и сватби, както и проверка на стойностите ни и визиите ни за любовта. Това е също подтикнато и от позицията на възела на предишното Кету, който се намира във Везни, знакът на връзките, до януари 2025 година. Той ни приканва да обърнем по-голямо внимание на и да се стремим към качествени и здравословни взаимоотношения.

Важно е да помним, че отношението на колегата ни към нас е огледало на нашето лично отношение към нас самите. Освен това, другата година от ден на ден ще си задаваме въпроса какво одобряваме в една връзка и какво в действителност желаеме във връзките си.

През 2024 година ще забележим и прекосяването на Юпитер, планетата на даровете и помощта от Вселената, в знака на Близнаци. Оттам колосът ще направи тригон с възела на предишното, Кету от 10 до 15 юли. През този интервал може да срещнете любовта, която ви е била кармично предопределена. Затова още от в този момент си запишете тези дати в календара си и не забравяйте да го ревизирате през лятото.

Разгледайте галерията ни, с цел да разберете дали вашата зодия е една от шестте, които ще претъпрят най-голяма смяна в връзките си през 2024 година?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР