През 2022 г. Кели Кларксън финализира развода си с Брендън

...
През 2022 г. Кели Кларксън финализира развода си с Брендън
Коментари Харесай

Кели Кларксън след развода - как успя да отслабне и да осъди бившия си

През 2022 година Кели Кларксън завърши развода си с Брендън Блексток като тогава се съгласи да заплати много сериозна сума на някогашния си мъж.

В края на предходната година обаче Кларксън съумя осъди Блексток да и заплати над 2 милиона $ поради нелегално подписани бизнес покупко-продажби. Сега излиза наяве, че пред съда Кели Кларксън е разкрила, че в качеството си на неин агент Брендън Блексток ѝ е споделил, че не е задоволително секси, с цел да бъде жури в The Voice.

Като даже е декларирал, че продуцентите на шоуто търсят изпълнителка от вида на Риана, която е по-секси. Всичко това се е случило преди Кларксън да се причисли към предаването през 2018 година В последна сметка, Блексток е обезпечил покупко-продажби с The Voice, The Kelly Clarkson Show, Norwegian Cruise Line, Wayfair и Billboard Music Awards, за които е получил възнаграждения.
 Снимка 500455
Източник: GettyImages

Всички покупко-продажби, с изключение на тази за The Kelly Clarkson Show, обаче са били подписани от него непозволено, а е трябвало да преминат през агенцията Creative Artists Agency (CAA). Пред съда тогава Кели Кларксън е декларирала, че една брачна половинка няма по какъв начин да не помни, че мъжът ѝ я е нарекъл незадоволително секси.

В момента обаче изпълнителката се усеща по-добре от всеки път. В изявление за People споделя, че е съумяла да смъкна килограми, тъй като е почнала да слуша лекаря си. Нещо, което в продължението на години не е правила.
 Снимка 648595
Източник: GettyImages

Кели Кларксън твърди, че се храни здравословно и не се лишава от месо. Друга значима смяна за нея е било решението да се реалокира от Лос Анджелис в Ню Йорк.

Изпълнителката добавя, че в Холивуд просто не се е чувствала щастлива, въпреки всички постоянно да са я виждали усмихната. Сега обаче в Ню Йорк нещата са разнообразни, като отделя и повече време за децата си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР