През 2021 г. Пентагонът пусна свой доклад за неидентифицираните летящи

...
През 2021 г. Пентагонът пусна свой доклад за неидентифицираните летящи
Коментари Харесай

Исторически момент? САЩ има и възстановява извънземни кораби

През 2021 година Пентагонът пусна собствен отчет за неидентифицираните летящи обекти

Бившият офицер от американските въздушни сили и чиновник от разузнаването , че управляващите в Съединени американски щати разполагат с и организират проучвания върху отчасти непокътнати и изцяло непокътнати извънземни летателни апарати.

Те биват употребявани за разработки във военното и цивилно дело, а Департаментът по защитата крие от Конгреса съществуването на находките. Скандалното разобличаване идва след месеци, в които на час по лъжичка бе спускана информация, че фактически феноменът, наименуван „ НЛО ”, съществува и в действителност се категоризира от военните в Съединени американски щати като „ НВФ ” – Необясним въздушен феномен.

Твърденията на Груш, който е на 36 години и от 22-годишен служи в армията, са доказани и от сегашен чиновник на разузнаването – Джонатан Грей, който заяви, че в Националния център за въздушно и галактическо разузнаване (НЦВКР или NASIC) има „ екзотични материали ”.

„ Не сме сами ”, сподели сбито Грей пред – единственото издание, което разгласява може би първите същински разкрития за извънземен живот.

През 2021 година Пентагонът пусна собствен отчет за неидентифицираните летящи обекти. От него излиза наяве, че от общия брой такива срещи, общо над 140 не могат да бъдат обяснени по никакъв метод. Всъщност отчетът пристигна месеци откакто пък от военните „ изтекоха ” фрагменти, показващи в действителност необяснимо държание на обекти в небето.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР