През 2019 г. немски автомобилен инвеститор ще започне ново производство

...
През 2019 г. немски автомобилен инвеститор ще започне ново производство
Коментари Харесай

Немски автомобилен инвеститор започва производство в Ловеч

През 2019 година немски авто вложител ще стартира ново произвеждане в Ловеч. Очаква се компанията да разкрие хиляда нови работни места за хората от района, оповестяват от регионалната администрация, оповестява " Факти.бг ".

Компанията VOSS Automotive е подписала дълготраен контракт за наем на повърхност от 12225 кв. метра в границите на " Баховица Индустриален парк " ЕАД /автомобилния цех край ловешкото село Баховица/. Освен промишлените уреди, немският вложител е наел и административната постройка в Индустриалния парк.

VOSS Automotivе има над 65-годишна история и потвърден опит в производството на тръбни връзки и съставни елементи за първично вграждане в моторите, охладителните, хидравличните и спирачни системи за пътнически и тежкотоварни коли. Компанията има фабрики в целия свят и обезпечава работа за повече от 6000 души.

Днес компанията предлага обстойно портфолио от системи и решения за автомобилната промишленост на редица интернационално одобрени марки, показват от администрацията.

Новата фабрика в село Баховица би трябвало да проработи през второто тримесечие на 2019 година и ще е фокусирана извънредно върху съставни елементи за леки коли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР