През 2019 г. и Тото, и Лъчо от Скандау станаха

...
През 2019 г. и Тото, и Лъчо от Скандау станаха
Коментари Харесай

Лъчо от „Скандау” и Ралица

През 2019 година и Тото , и Лъчо от „ Скандау ” станаха родители. Първи беше Тото с приятелката му Кристин и техният наследник Доминик, а по Коледа се роди и Арина - дъщеричката на Лъчо и приятелката му Ралица. Вижте историята на любовта сред Лъчо и Ралица в канала във vbox7:
               

A post shared by (@rali.q) on Feb 6, 2020 at 4:58am PST

Двамата в телевизионно изявление описаха за това по какъв начин са се решили да имат дете, по какъв начин са се срещнали и събрали.
               

A post shared by (@rali.q) on Jan 27, 2020 at 12:50am PST

Оказва се, че надалеч не става въпрос за обич от пръв взор. Приятелки на Ралица взели участие в клипа на Replay и я викнали и нея да се включи. Лъчо обаче не я одобрил.
               

A post shared by (@rali.q) on Jan 16, 2020 at 7:28am PST

Впоследствие обаче тя въпреки всичко се присъединила в клип на Скандау, чиито фотоси били проведени от VenZy и тогавашните му продуценти от Monte Music. Двамата почнали да си пишат, само че по другарски.
               

A post shared by (@rali.q) on Jan 1, 2020 at 12:14am PST

Кога са узрели за концепцията да имат дете? Всъщност и двамата са безапелационни, че в случай че човек чака да стане най-хубавата версия на себе си, в никакъв случай няма да пристигна точното време. За двамата симптом за подготвеност е, в случай че се усещаш, че все по-често мислиш за това.
               

A post shared by (@rali.q) on Jul 12, 2019 at 4:30am PDT

Оказва се, че Лъчо желал момче. Но откакто Арина се родила, и двамата разбрали, че всички клишета за любовта на бащата към дъщерята са правилни. 
 
Хармонията на двамата се придвижва и вкъщи, където двамата съвършено се допълват - той разхвърля, а тя подрежда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР