През 2017 наблюдавахме как Bluehole Studio Inc. бързаше да пусне

...
През 2017 наблюдавахме как Bluehole Studio Inc. бързаше да пусне
Коментари Харесай

Плановете на разработчиците за Battlegrounds през 2018

През 2017 наблюдавахме по какъв начин Bluehole Studio Inc. бързаше да пусне публично PlayerUnknown’s Battlegrounds до края на годината. Но в изявление на Kotaku с Брендън “PlayerUnknown” Грийн той показа, че концепциите за играта не свършват дотук.
Според Грийн, екипът е едвам в “края на началото” и че първо би трябвало да изгладят минусите на Battlegrounds до съвършенство. Той показа: “Играта към момента има проблеми. Наблюдават се крашове… Но ние работим върху тях…”. Грийн разяснява, че към този момент най-важно е да се поправи неналичието на синхронизация в сървърите, която съгласно него е подбудена в кода на Unreal Engine. Освен това PlayerUnknown възнамерява и прибавянето на нови функционалности като алтернатива за повдигане на равнището на героите и етикетиране с трофеи, които ще свържат по-ефективно играча с играта. Даже включването на рангове към този момент е тествано и се чака да бъде въведено доста скоро в Early Access. Балансирането на геймплея и прибавянето на още козметични варианти също са част от проектите на Bluehole. За други допълнения обаче ще би трябвало да чакаме в допълнение – целта на Грийн в този момент е да направи играта конкурентна, постоянна и без крахове.



Грийн разиска и концепцията да вгради поддръжка на модове в Battlegrounds , само че до това има още доста време.



“Да позволим модове в играта е колосална задача.” – Грийн сподели; “Това значи да пренапишем огромна част от нея, с цел да стане по-достъпна за потребителите, неща, за които нямаме време в момента…”
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР