През 2017 г. се появиха много вълнуващи секс продукти на

...
През 2017 г. се появиха много вълнуващи секс продукти на
Коментари Харесай

5-те най-популярни секс тенденции за 2018 г.

През 2017 година се появиха доста вълнуващи секс артикули на пазара, а тази година можем да чакаме още по-вълнуващи неща в новите полови трендове. От измененията в порно клиповете, до нови способи да се любуваме на себе си, има доста нови лудории, които би трябвало да се пробват. Ето кои са петте най-популярни секс трендове за 2018 година:

1. Секс роботи

Първите секси киборги излязоха на пазара през 2017 година и търсенето се повишава, оповестява Daily Star. Тъй като производството им става все по-масово, обществените домове в Европа даже оферират кукли вместо същински дами. През предходната година възприемането на секс роботите към момента се считаше за табу. Но с все по-разпространеното предложение на секс машините, евентуално те ще са още по-достъпни през 2018 година

2. Виртуална действителност

Виртуалната действителност в порното към този момент е реалност и проучванията демонстрират, че тя ще стане още по-вълнуваща тази година.

Експертите са разкрили по какъв начин да основават 3D модели на хора от действителния живот, което значи, че евентуално бихте могли да се насладите на секс с обичаната си звезда или индивида, в който сте скрито влюбен.

Учени от Нюкасълския университет обаче се притесняват, че тази технология може да "размие " границите сред действителността и фантазията.

3. Персонализирани секс играчки

Потребителите демонстрират интерес към секс играчки, които са персонализирани особено за тях. Един от най-продаваните през последните месеци модел вибратори е този, който можете да персонализирате с 3D модел на лицето на колегата си.

4. BDSM

Бест селър романите на Е. Л. Джеймс "50 нюанса сиво " трансфораха практикуването на по-груб секс в нещо обикновено и търсено в леглото. Този резултат ще се ускори през 2018 година, защото третият филм, както франчайзинг към него, ще излезе през февруари.

Белезници, камшици и каишки, култове, въодушевени от кино лентата, ще бъдат измежду най-търсените на пазара за секс артикули.

5. Секс от разстояние

Въпреки че бързите способи за връзка по интернет могат да ви оказват помощ при взаимоотношенията на дълги дистанции, въпреки всичко доста двойки страдат от неналичието на фамилиарност.

За благополучие, изобретатели са измислили остроумен метод да запазят искрата жива. Редица разнообразни компании оферират вид "да поиграете дружно ", без да сте в една и съща стая. Става въпрос за вибратор, който можете да контролирате отдалеко, като регулирате настройките, и посредством него да доведете колегата си до оргазъм, без да го докосвате физически.

Секс специалистът Анабел Найт твърди, че 2018 година ще бъде чудесна във връзка с секса. И прибавя:

"Трябва да се подчертае половият живот в никакъв случай не е бил по-добър. Сексът се е развил към по-добро през последните пет години. Хората са доста по-спокойни и свободни да приказват за това и да разискват с колегата си, с цел да реализиран полово благополучие дружно. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР