През 2016-та лекарите стават свидетели на изключително рядък феномен, когато

...
През 2016-та лекарите стават свидетели на изключително рядък феномен, когато
Коментари Харесай

Чудо. Историята на забременяла, докато е бременна

През 2016-та лекарите стават очевидци на извънредно необичаен феномен, когато Джесика Алън от Калифорния ражда „ близнаци “, които се оказва, че са заченати по друго време.

Още по-странен поврат на историята е, че в тази ситуация са забъркани четирима родители: Алън е била сурогатна майка за друга двойка, когато забременява от личния си сътрудник.

Алън към този момент е имала две деца сега, в който урежда сурогатно майчинство против 30 хиляди $ с двойка от Китай, която желае да има деца. Сумата е нужна на Алън и брачна половинка ѝ Уордъл Джаспър да съберат пари за жилище, само че парите не са единствената причина. Алън има вяра, че всяка жена би трябвало да получи шанса да изпита неповторимата обич и съгласуваност, която основава майчинството.

Но оказва се, че дамата носи в утробата си още един плод. Лекарите считат, че става дума за делене на ембриона – рядко, само че въпреки всичко изцяло допустимо събитие, и чакат еднояйчни близнаци. Никой не допуска, че може да е настъпил доста по-редкия феномен, прочут като „ суперфетация “.

Това събитие е допустимо само, в случай че дамата продължава да има овулация след забременяването и може да зачене второ дете, което се развива в утробата по едно и също време с първото

Алън ражда хипотетичните близнаци с Цезарово сечение, след което се открива, че децата не са еднояйчни близнаци е едното е по-малко от другото. Седмици по-късно ДНК тестванията удостоверяват, че едното от бебетата носи гените на китайската двойка, а другото – Алън и Джаспър.

След дълга юридическа битка с организацията, провела сурогатното майчинство, Алън и Джаспър получават назад детето си – Малачи, към този момент на тримесечна възраст. Днес той е на 10 месеца и живее дружно с родителите си, които се грижат за него с любов, написа Марица..

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР