През 2016 година компанията Skoda представи първия си кросоувър, който

...
През 2016 година компанията Skoda представи първия си кросоувър, който
Коментари Харесай

Skoda Kodiaq претърпя сериозна промяна

През 2016 година компанията Skoda показа първия си кросоувър, който получи името Kodiaq. Сега идва времето за неговото първо съществено възобновяване, което визира както външния тип и оборудването, по този начин и моторите.
Промените в дизайна са най-вече в предната част на кросоувъра. Kodiaq получава нови основни светлини с разграничени светодиодни модули за дългите и късите фарове. Те могат да бъдат и матрични, в случай че клиентът пожелае, а под тях са сложени халогени против мъгла.


 Новата Skoda Fabia ще е единствено бензинова Новата Skoda Fabia ще е единствено бензинова
Електрификацията последователно става съществена част от днешната автомобилна промишленост. Повечето производители към този момент оферират както модели са...
Кросувъорът получана брони с нова форма, като върху тях към този момент има железни детайли за отбрана. Новият черен спойлер в композиция релефния похлупак на мотора, другия надолнище на решетката на радиатора и новите джанти с размери от 17 до 20 цола усъвършенства аеродинамиката на модела.
Новостите в интериора включват декоративни детайли, ергономични седалки с отопляване, вентилация, електрическо ръководство и масаж. По предпочитание на купувача, върху седалките може да бъде подложен единствено плат, единствено кожа или композиция и от двете. Предлага се и еко-вариант от модифицирани растителни първични материали.


За кросоувъра са планувани три разнообразни мултимедийни системи със сензорен екран с диагонал 9,2. С помощта на eSIM има непрекъсната връзка с интернен, като системата поддържа Android Auto и Apple CarPlay и гласов асистенти Laura, разбиращ 15 езика. Срещу доплащане се предлага напълно дигитален приборен панел с размер 10,25 инча, който може да бъде завършен по 4 метода.
Гамата от мотори са Европа включва общо 5 мотора - бензинови 1.5 TSI (150 к.с.), 2.0 TSI (190 к.с.) и 2.0 TSI (245 к.с.), както и дизелови - 2.0 TDI (150 к.с.) и 2.0 TDI (200 л.с.). Само най-малкият е наличен с предно предаване, като се съчатава с 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенна DSG.


 Кой е по-добрият кросоувър на Skoda - Kodiaq или Karoq (тест-драйв) Кой е по-добрият кросоувър на Skoda - Kodiaq или Karoq (тест-драйв)
В рамките на тъкмо една година чешката марка Skoda показа два изцяло нови кросоувъра. През есента на 2016 година на ревюто в Париж...
Автоматичната трансмисия е за останалите, като само по-слабият дизел със 150 к.с. е с предно предаване. Другите елементи във всички разновидности на съоръжение са съчетани със система за задвижване на четирите колела.
Най-мощната версия е Skoda Kodiaq RS, която до момента се оферираше с 2,0-литров турбодизел. Той отстъпва място на 2,0-литров бензинов турбомотор с 245 к.с. - същия като при у Octavia RS. Моторът е по-лек с 60 кг., като се съчетава с олекотена с 5,2 кг. трансмисия.


Спортният вид получава също по този начин 20-цолови джанти, гланциран черен интериор, спортни седалки и червени линии в салона. Освен това, RS-версията разполага със задвижване на четирите колела, матрични светлини и виртуален приборен панел.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР