През 2016 г. гръмна сериозна бомба с оттеглянето на изпълнителния

...
През 2016 г. гръмна сериозна бомба с оттеглянето на изпълнителния
Коментари Харесай

Роджър Ейлс, Чарлийз Терон, Никол Кидман, Марго Роби и филма за скандала във Fox News

През 2016 година гръмна сериозна бомба с отдръпването на изпълнителния шеф на Fox News - Роджър Ейлс, който беше упрекнат в полов тормоз.

Преди повече от месец Showtime започнаха излъчването на сериала " Решаващият глас " (The Loudest Voice), който в седем епизода ни сподели по какъв начин Роджър Ейлс е построил медийната империя Fox News, а фокус, несъмнено, беше хвърлен и на обвиняванията в полов тормоз.

Смеем да твърдим, че сериалът е доста добър и предлагаме да бъде изгледан. Зарадвахме се доста, когато през вчерашния ден, 21 август, беше пуснат и първия тийзър на Bombshell - филмът, който също ще отрази абсурда.

Доста сме разчувствани, тъй като в основните функции намираме същинско съзвездие. Чарлийз Терон ще бъде в ролята на Меган Кели, в тази на Гретчен Карлсън - водещата, отправила първите обвинявания против Роджър Ейлс, ще бъде Никол Кидман.

Най-любимата ни актриса Марго Роби пък ще изиграе измисления персонаж на една от асистентките на Ейлс - Кайла Посписил. В обувките на самия Роджър Ейлс ще влезе Джон Литгоу.

От късия тийзър виждаме героините на Терон, Кидман и Роби, който се возят дружно в асансьор, а напрежението сред тях може да се усети във въздуха.

Типично за тийзър единствено ни раздразни любознанието и към този момент желаеме да забележим цялостен филмов откъс, тъй като към момента не сме видели самия Роджър Ейлс, нито брачната половинка му Бет (Кони Бритън), нито Рупърт Мърдок (Малкълм Макдауъл).

Няма да крием, че " Решаващият глас " подвигна много високо летвата, само че поради актьорския състав на Bombshell несъмнено ще му дадем късмет.

Премиерата на Bombshell е през декември. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР