През 2012 година Снежина Кръстева решава да изненада съпруга си

...
През 2012 година Снежина Кръстева решава да изненада съпруга си
Коментари Харесай

Най-дългата вечеря на плажа събира варненци този уикенд

През 2012 година Снежина Кръстева взема решение да изненада брачна половинка си Димитър Кръстев, като провежда фамилна вечеря на плажа в кв. " Аспарухово ". Димитър Кръстев е актьор и работи през лятото, а вечерята изненада е във връзка приключването на летния сезон. След тази вечеря Снежина взема решение, че би могла да провежда фамилна вечеря с доста хора и стартира да мечтае за нея. Не губи доста време и през 2015 година провежда първата. Нарича я най-дългата вечеря на плажа, избира и датата 5 септември – в навечерието на Съединението на България, тъй като в основата на това събитие е всички да бъдат дружно, описаха от БНР.

Такова е и мотото през всичките години до през днешния ден – " Заедност “. На първата вечеря, която се организира на 5 септември, се събират към 10-тина най-вече познати на семейство Кръстеви от квартала, техни познати и другари – общо към 600 души. Днес, девет години по-късно, най-дългата вечеря на плажа събира към 3-4 хиляди души от цяла Североизточна България и е едно от предстоящите летни събития на морската столица, към този момент и част от културния календар на Варна. Идеята за " Заедност " е в основата й, само че датата е изменена, поради по-хладното и дъждовно време през септември.

Тази година програмата ще стартира в 19:30 ч. с детска анимация за най-малките гости, готова от " Мимо шоу “ и съпроводена с доста занимания и дарове за децата. Участие ще вземат също балерините от " Балетна школа за принцеси “, а феновете ще имат опцията за първи път да следят и въздушна акробатика със звездите Христина Маврева и Иван Христов.

Със своята специфична фолклорна стратегия за положителното въодушевление на публиката ще се погрижат Елица Тодорова и гайдарски оркестър " Диньо Маринов “, актьорите от огнено и светлинно шоу " Палячи “ ще показват следващия огнен театър. Вечерта обичайно ще приключи с блестящо светлинно шоу, а за първи път тази година ще има и лед-екрани, на които и най-отдалечените от сцената участници в проявата, ще могат да виждат всичко, което се случва на нея.

Специалени посетители на вечерята ще са дует " Ритон “.

За трета поредна година " Най-дългата вечеря на плажа “ ще се обвърже с благотворителната акция на мотоклуб " Братя във вятъра “ в помощ на дребните пациенти на Клиниката по детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ " Света Марина “ във Варна.

През 2024 година най-дългата вечеря на плажа ще стане на 10 години и ще се бори да влезе в книгата на Рекордите на Гинес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР