През 2006 г., прага на къщата на Биг Брадър прекрачиха

...
През 2006 г., прага на къщата на Биг Брадър прекрачиха
Коментари Харесай

Какво се случва с Пацо от Биг Брадър?

През 2006 година, прага на къщата на " Биг Брадър " прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир. Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който се прочу със своята пристрастеност към футбола и дамите.

15 години по-късно Пацо наподобява е загърбил риалити облика си и животът му е много по-подреден. Днес той е по-голям, освен на години, само че и разбиранията му за живота са се трансформирали много повече. В наши дни Панайот е горделив баща на прелестно момиченце, която се споделя Никол и е от неговата брачна половинка Рени. Няма и помен от риалити героя, въодушевил основаването на пародийния облик на Димитър Рачков - Жоро Бекъма.
Публикувахте от в

Жената на Пацо е извънредно красива, а дребното им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в изявление, че дребната Никол много наподобява на майка си. В професионален проект Пацо е шеф на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом. Първото му висше обучение е точно обществени действия и тази работа несъмнено му е била много на сърце. Любовта към футбола е останала, само че не се занимава доста интензивно, от време на време взе участие в благотворителни мачове, написа " Вбокс ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР