През 2006 г., прага на къщата на Биг Брадър прекрачиха

...
През 2006 г., прага на къщата на Биг Брадър прекрачиха
Коментари Харесай

Помните ли Пацо от Биг Брадър? Преобърна живота си СНИМКА

През 2006 година, прага на къщата на " Биг Брадър " прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир. Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който бе прочут със своята пристрастеност към футбола и дамите.

15 години по-късно всичко наподобява много по-различно в живота на Пацо. Днес той е по-голям, освен на години, само че и разбиранията му за живота са се трансформирали много повече. В наши дни Панайот е благополучен баща на прелестно момиченце, която се споделя Никол и е от неговата брачна половинка Рени.



Жената на Пацо е извънредно красива, а дребното им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в изявление, че дребната Никол много наподобява на майка си.

В професионален проект Пацо е шеф на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом. Първото му висше обучение е точно обществени действия и тази работа несъмнено му е била много на сърце. Любовта към футбола е останала, само че не се занимава доста интензивно, от време на време взе участие в благотворителни мачове, написа " Вбокс ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР