През 2005 г. Дженифър Анистън и Брад Пит се разделиха

...
През 2005 г. Дженифър Анистън и Брад Пит се разделиха
Коментари Харесай

Дженифър Анистън обвини Брад Пит в нещо ужасно долно

През 2005 година Дженифър Анистън и Брад Пит се разделиха след 5 години брак. По това време и двамата твърдяха, че са другари, и никой не е отговорен за края на връзката им, оповестява Блиц.

``
реклама

Официалната причина за раздялата на една от най-красивите и хармонични холивудски двойки е, че всичко се е случило спокойно и по взаимно единодушие. Нямаше изменничество, изневери и драма. Анистън и Пит се пробваха да уверят публицистите и почитателите, че връзката им " завършила толкоз красиво, колкото почнала ". Но това, наподобява, не е правилно, по този начин или другояче, счита самата Анистън, оповестява The Sun.

Всеки знае какво се случи по-късно: на снимачната площадка на кино лентата „ Мистър и мисис Смит “, артистът стартира спекулация с Анджелина Джоли. Но Пит постоянно твърдеше, че не е изневерил на Анистън, преди да се разделят. По думите му той влеязъл в нова връзка, едвам откакто завършила остарялата. Причината, както се твърди, въобще не била в другата жена.

Но в първото изявление след раздялата, което актрисата даде на списание Vanity Fair, тя сподели, че се съмнява в това. Само няколко дни откакто Анистън и Пит оповестиха " другарската " си разлъка, актрисата видя фотоси, направени от папараци на плаж в Кения.

Пит и Джоли отишли на отмора с 3-годишния наследник на актрисата Мадокс. Тези фрагменти шокираха целия свят и преди всичко шокираха Анистън. След това актрисата към този момент не можеше да повярва на думите на някогашния си брачен партньор, че той и Джоли не са спали преди развода.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР