През 1991 г. един от жителите на жилищен комплекс в

...
През 1991 г. един от жителите на жилищен комплекс в
Коментари Харесай

Ново „Жигули” прекара 28 години на балкон на жилищен блок

През 1991 година един от жителите на жилищен комплекс в Тбилиси – Резо Енукидзе, си купува чисто нов автомобил ВАЗ-2106, за който мечтае доста време. Грузинецът обаче не получава късмет да подкара колата, тъй като още през първата нощ пред блока крадци отмъкват гумите, оповестява Automedia.

Собственикът на колата е смутен дотам, че намира кран и с негова помощ „ паркира ” машината на балкона на жилището си. Тогава Енукидзе споделя, че колата ще стои там, до момента в който настъпят по-добри времена. Такива обаче не идват и возилото преседява на балкона повече от четвърт век, като се трансформира в една от забележителностите на Тбилиси.

Само преди дни наследниците на Енукидзе, който умрял напролет на тази година,  решили, че е извънредно време да се разделят с автомобила. И за задачата още веднъж е бил употребен кран, който да смъкна колата на земята. Машината, която на процедура е с съвсем нулев пробег, е продадена на колекционер, макар че продължава да е без гуми.

А за тези, които не имат вяра, че „ Жигули ” може да се помести на балкон, ето и видео, което би трябвало да разсее тези подозрения. Факт е, че балконът е особено пригоден, с цел да държи автомобила.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР