През 1974 г. в Кояма, Мексико, неидентифициран летящ обект се

...
През 1974 г. в Кояма, Мексико, неидентифициран летящ обект се
Коментари Харесай

НЛО, който падна в Кояма и САЩ се опитаха да скрият

През 1974 година в Кояма, Мексико, неидентифициран летящ обект се е сблъскал с дребен аероплан. Американските и мексиканските управляващи неотложно реагираха на произшествието, като изпратиха спасители.Последвалите събития остават мистерия, до момента в който при започване на този век Мексико не се трансформира в известна дестинация за уфолози заради многочислени известия за наблюдения на НЛО. Разследванията разкриха странни детайлности от тази дълга история.На 25 август 1974 година дребен аероплан излетява от Ел Пасо, Тексас, и се насочва към Мексико Сити.Самолетът се движел по своя курс, до момента в който радарът на Министерството на защитата на Съединени американски щати засича НЛО, летящ над Мексиканския залив към Корпус Кристи, Тексас. Било към 22:07 часа. Отначало, заради скоростта му, управляващите взеха решение, че това е метеор. Но по-късно той стартира да трансформира курса.Обектът се забавил и кацнал в Кояма, спокоен мексикански необитаем град на 64 километра от американската граница с население от едвам 2500 души. След това обектът изчезна от радара. Час по-късно гражданското радио съобщило, че аероплан е аварирал в Кояма.

 Очакван маршрут на конфликт на НЛО с граждански аероплан в Кояма, Мексико. Снимка: Wikimedia Commons
Очакван маршрут на конфликт на НЛО с граждански аероплан в Кояма, Мексико. Снимка: Wikimedia CommonsНа идната заран мексиканските управляващи почнали издирването на авариралия граждански аероплан.Групата намерила част от останките, откакто управляващите ги уведомили за мястото на злополуката. Американското държавно управление предложило да помогне в търсенето, само че това предложение било отхвърлено от Мексико.
Въпреки отхвърли, американският Форт Блис, намиращ се покрай Ел Пасо, екипира избавителен екип и продължава да следи дейностите на мексиканския избавителен екип от въздуха. Тези събития са разказани от откривателите Ное Торес и Рубен Уриарте.Основният им източник на информация бил тайнствен документ, наименуван „ Докладът на Денеб “, който бе изпратен анонимно на уфолозите през 90-те години на предишния век. Други източници включват разкази на очевидци от локални поданици, които са видели конфликта във въздуха. Авторите също са получили анонимно известие на страницата си в Уикипедия, в което са посочени имената и серийните номера на мексиканските бойци и някои американски чиновници, забъркани в случая. В момента те са заети с инспекция на тези данни, които съгласно тях са обещаващи, и към този момент са подготвени да разкрият част от имената:Рохелио Аргел Гонсалес, сержант Теофило Маргарито Пуебла, ефрейтор Хосе Тринидад Мерас и ефрейтор Рикардо Вела са били мексиканските военни от конвоя.Според тези източници мексиканците натоварили НЛО което било железно и необятно,около 5 метра в камион и почнали да се движат на юг. Американските управляващи наредили на своите въздушни спасители да понижат надморската височина,защото по някаква причина конвоят спрял.
 Кояма Леандро Валериано изследва останките от аероплан, за който се твърди, че се е сблъскал с НЛО през 1974 година Според една от версиите американските управляващи са унищожили следите от конфликта, взривявайки отломките.

 Кояма Леандро Валериано изследва останките от аероплан, за който се твърди, че се е сблъскал с НЛО през 1974 година Според една от версиите американските управляващи са унищожили следите от конфликта, взривявайки отломките.
Кояма Леандро Валериано изследва останките от аероплан, за който се твърди, че се е сблъскал с НЛО през 1974 година Според една от версиите американските управляващи са унищожили следите от конфликта, взривявайки отломките.От въздуха американският екип докладвал,че всички джипове и камиони са спрели а две тела лежат на земята. Решено било американската група да дойде на мястото, макар отхвърли на мексиканската страна да одобри помощта.Когато американският избавителен екип дойде на мястото на случая на 26 август в 16:00 часа, облечен в костюми за химическа отбрана, те видели плашеща сцена. Всички мексикански бойци били мъртви.Според Торес и Уриарте повода за гибелта им е била незнайна и спасителите не са имали време да схванат. Освен това, в случай че бойците са били убити от някакъв тип биологично оръжие, изпращането на телата им за проучване би било рисково.Според оскъдната информация самолета се разпадна на части при високоскоростен конфликт. Дискът също имал някои повреди при конфликт.Американският екип взема решение да не губи време: благодарение на експлозиви те унищожили мексиканския ескорт и останките от цивилният аероплан. НЛО било превозено до близката ЖП линия,където ги чакал конвоиран трен на,който бил претрупан нло.Така американският избавителен екип транспортира товара до Съединени американски щати, оставяйки единствено клюки и митове за конфликта с НЛО в Кояма. Няколко възрастни поданици на Кояма си спомнят бойците, които се движели из града този ден, до момента в който други си спомнят самия случай.Днес мексиканските и американските управляващи отхвърлят ​​инцидента, архивните изявления на вестник Koyame за този случай мистериозно изчезнали. Единственият отчет, който хвърля светлина върху случая, е публикация във вестник El Heraldo de Chihuahua от 27 октомври 1974 година, в която се загатва, че група мексикански бойци са били убити по време на военна задача.Това е един от най-противоречивите произшествия с НЛО в историята на Съединени американски щати и Мексико. Много уфолози и конспиратори не престават да търсят истината, само че всичко наподобява прекомерно скрито и историята надали ще бъде разкрита скоро.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР