През 1968 г. Емануел Толефсен-Минос, известен норвежки евангелист и проповедник,

...
През 1968 г. Емануел Толефсен-Минос, известен норвежки евангелист и проповедник,
Коментари Харесай

През 1968 норвежка пророчица посочва 4 знамения преди Второто пришествие. Те вече се сбъднаха

През 1968 година Емануел Толефсен-Минос, прочут норвежки евангелист и просветител, записва доста необичайно за това време знамение.

90-годишната норвежка Гунхилда Смелхус, която има заложба на ясновидство, предизвестила своите потомци за ужасни събития, които ще се случат в бъдещето.

След службата пристигнала стара жена и поискала да опише за видението, което е имала за бъдещето.

Пасторът сметнал думите й за толкоз неправдоподобни, че не ги направил обществено притежание. Но един ден, през 1993 година, той подреждал архива си и върху един пожълтял лист се натъкнал на остарялото знамение. След като го прочел още веднъж, Минос бил учуден – става известно, че Второто пришествие на Христос към този момент е доста близо.

Четирите знамения 

Гунхилда знаела какъв ще бъде светът преди Страшния съд и началото на нова, най-разрушителна международна война. Във видението си тя се издигнала високо в небето и видяла Земята в цялостния й тип. Тя можела да усили „ изображението “ и да прегледа в детайли какво ще се случи в другите страни.

„ Видях доста събития, които са неизбежни. Всичко това ще се случи директно преди второто завръщане на Исус на Земята. И, повярвайте ми, бедствията, които ни чакат, са ужасни. Никога до момента човечеството не е виждало такива ужасяващи катаклизми. Преди Страшния съд ще има четири талази, четири признака, по които ще познаете, че времето е близо. ”

Първото предсказание. Мир в целия свят

„ Ще има мъртвило преди бурята. Тишина и берекет ще се спуснат на Земята. Военните спорове сред огромните сили ще спрат и това ще остане по този начин за доста дълго време. Светът последователно ще стартира да се разоръжава и ние ще бъдем изцяло неподготвени за нова война. Третата международна война ще избухне ненадейно и на изцяло ненадейно място. “

Разбира се, тези думи нямат нищо общо с нашето време. Напрежението сред страните единствено нараства и понякога избухват местни военни спорове. Но би трябвало да помним, че пророчеството е направено през 1968 година, косагто са минали единствено две десетилетия от края на Втората международна война и хората, които са изтощени от нея, не желали още веднъж да хващат оръжие.

Можем да кажем, че първият знак към този момент е изпълнен.

Знамение второ. Отслабване на вярата

„ Църквите ще бъдат празни. Хората ще се интересуват повече от развлечения, в сравнение с от проповядване за прегрешението, покаянието и Божията берекет. Материалното ще размени духовното. Всички, в това число духовниците, ще стартират да мислят за благосъстояние, триумф и кариера. И преди идването на Исус това единствено ще се ускори. ”

Това си е тъкмо по този начин. Човекът стартира да не помни Божиите заповеди и върви на черква единствено на огромни празници и то единствено тъй като е съвременно да се посвещават великденски козунаци и яйца.  В храмовете на светостта царува бизнес. Вторият знак също се сбъдна.

Знамение трето. Морално разлагане

„ Норвегия и в действителност целият свят в никакъв случай не са виждали подобен крах на морала. Хората ще живеят в грях, без да се женят и да спят дружно. Блудството, похотта и развратът ще бъдат легализирани.

Хората от един и същи пол ще се женят между тях, а свещениците ще утвърждават съюзите им. А по малкия екран ще демонстрират неща, за които в този момент даже не можем да си помислим.

Няма да има една станция, ще се появят доста станции и съвсем всяка стратегия ще бъде изпълнена с принуждение и безнравственост. Дори детските карикатури ще демонстрират убийството като нещо естествено. Сексът ще се демонстрира по малкия екран без съмнение, децата ще виждат подиуми на принуждение и заличаване, ще ги копират в живота и обществото ще стане изцяло аморално. “

Тези нейни думи даже нямат потребност от коментар. Точно това се случва. А това значи, че и третото предсказание се е сбъднало.

Четвъртото предсказание. Хората от небогати страни ще идват в богатите

„ Много небогати хора ще изпълнят Европа. Ще стигнат даже до Скандинавия. И нямат брой. Ще бъдат толкоз доста от тях и те ще бъдат толкоз разнообразни от нас в своето държание, яд и експанзия, че европейците ще ненавиждат тези бежанци, тъкмо както в миналото мразеха евреите преди Втората международна война. “ (На това предсказание дамата се разплакала)

И този знак се сбъдна. Хиляди бежанци от Близкия изток се стекоха към Европа, а някои европейски жители пропищяха от тях.

За нова война и Второто пришествие

„ Няма да доживея да видя това, само че доста от тези, които живеят през днешния ден, ще видят какво ще се случи по-късно. Ще стартира такава ужасна война, каквато светът не е виждал до момента. И атомните бомби ще избухнат. Въздухът, водата и земята ще бъдат отровени за епохи. Войната ще е къса, само че след нея няма да остане съвсем нищо живо. И тогава Исус ще пристигна. Този, който се покае за греховете си и одобри Христос като наш Спасител и Господ, ще бъде избавен “.

Надяваме се, че няма да се стигне до подобен сюжет и норвежката пророчица е объркала нещо.

Но ето нещо, близо до Осло, което се случило е град на име Мос. През 1937 година свещеник Мартин Андерс чул предсказване от човек, което по това време също изглеждало необичайно за всички:

„ Когато петролът тече по норвежкото крайбрежие, тогава би трябвало да чакаме Второто пришествие на Христос. “

А през днешния ден производството на нефт в действителност е в ход в Северно море по продължение на норвежкото крайбрежие. Така че може би норвежките предсказатели са прави, какво мислите?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР