Превъзходният сезон на Брентфорд продължи с комфортна победа с 2:0

...
Превъзходният сезон на Брентфорд продължи с комфортна победа с 2:0
Коментари Харесай

Уест Хем мисли за АЗ Алкмаар и Брентфорд го ступа

Превъзходният сезон на Брентфорд продължи с удобна победа с 2:0 против немарливия Уест Хем в мач от 36-ия рунд на Висшата лига. „ Пчеличките “, които бяха без най-резултатния си футболист Айвън Тоуни заради травма в сухожилието, поведоха в резултата в западен Лондон, когато Браян Мбемо се разписа против Лукаш Фабиански в 20-ата минута.

Те си върнаха контрола на топката високо в половината на Уест Хем, с цел да могат след подаване от дясното крило камерунският национал да вкара седмия си гол през сезона. Тимът на Томас Франк доминираше от самото начало на срещата и справедливо удвои преднината си тъкмо преди края на първата част, когато Бен Мий комбинира с Йоан Виса, с цел да може той да осъществя.

Уест Хем направи седем промени от успеха си с 1:0 над Манчестър Юнайтед през предишния уикенд с извънреден фокус върху идния полуфинал-реванш от Лига на конференциите против АЗ Алкмаар.

Ако съумеят да отстраняват нидерландците, то това ще бъде първият им европейски край от 1976-а година насам, като ще имат късмет за продобиване на първи трофей от 1980-а година.

И въпреки тимът на Дейвид Мойс към момента да има вид да изпадне математически от елита на Англия, то той е задоволително надалеч от последните три и вероятно поради това мениджърът даде приоритет на европейската конкуренция.

След успеха пък Брентфорд стана девети с 53 точки, откакто задмина Фулъм, до момента в който Уест Хем е 15-и с 37 точки. Последният изпадащ от елита на Англия към този кръг е Лийдс и е с 31 точки два мача преди края на акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР