Превърнал се във всеобщ фаворит на феновете, един от най-важните

...
Превърнал се във всеобщ фаворит на феновете, един от най-важните
Коментари Харесай

Първи кадри на Натали Портман като Лейди Тор в „Тор: Любов и гръмотевици“

Превърнал се във повсеместен любимец на почитателите, един от най-важните членове на истинския екип на Отмъстителите – Тор, се насочва на ново независимо премеждие в „ Тор: Любов и гръмотевици “.

Филмът е непосредствено продължение на шлагера от 2017 година „ Тор: Рагнарок” на носителя на Оскар Тайка Уайтити, който още веднъж застава на режисьорското място, а в пелерината на Бога на гръмотевиците за девети следващ път ще забележим харизматичния австралиец Крис Хемсуърт.

Този път обаче неговият Тор няма да е единственият, заслужен да развърти емблематичния чук Мьолнир.



След събитията от „ Тор: Рагнарок” и „ Отмъстителите: Краят “ Тор се оказва на кръстопът, нерешителен по какъв начин да продължи с живота си. Той оставя Валкирия (Теса Томпсън) като държател на Нов Асгард и се насочва на странствуване с Питър Куил (Крис Парт) и останалите Пазители на галактиката, надявайки се още веднъж да открие призванието си. Скоро ориста го среща с астрофизика и негова някогашна другарка Джейн Фостър, в чиято роля се завръща носителката на Оскар Натали Портман. Фостър се подлага на лекуване на рак, само че в това време се трансформира в Богинята на гръмотевиците, още позната като Могъщия Тор.

Наред с Крис Хемсуърт, Натали Портман, Теса Томпсън и Крис Прат, завръщане в познати функции вършат Карън Гилън (Небюла), Джейми Алекзандър (Сиф), Пом Клементиеф (Ментис), Дейв Батиста (Дракс), Шон Гън (Краглин), Вин Дизел (Грут), Брадли Купър (Рокет), Джеф Голдблум (Грандмастър), Тайка Уатити (Крог), Питър Динклидж (Ейтри), а измежду новите попълнения са носителите на „ Оскар “ международни звезди Крисчън Бейл като злодея Гор и Ръсел Кроу като Зевс.

Режисьор на Тор: Любов и гръмотевици е Тайка Уайтити, който е и сценарист дружно с Дженифър Кейтин Робинсън. Продуценти са Кевин Файги и Брат Уиндербаум.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР