Превърнахме се в една от най-желаните инвестиционни дестинации, казва доц.

...
Превърнахме се в една от най-желаните инвестиционни дестинации, казва доц.
Коментари Харесай

Моята мисия е грижата за децата

Превърнахме се в една от най-желаните капиталови дестинации, споделя доцент доктор инж. Ивайло Симеонов Битка е от единия лев, с който разполагаш в общината, да създадеш стойност за два
 Ивайло Симеонов в роден в гр. Елин Пелин през 1976 година. Завършва СОУ „ Васил Левски “ в града през 1995 година. След това се дипломира като инженер по информационна техника към Факултета по информационна техника и технологии на Техническия университет - София, а през 2012 година и като магистър икономист към Университет за национално и международно стопанство, гр. София. Има академична кариера като доцент в Техническия университет - София, учител по мениджмънт на високите технологии, нововъведения и предприемачество, дълготраен консултант на Ректора, научен ментор на клуб „ Информационни и информационни технологии “, основател и ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки, ръководител на Университетската синдикална организация „ Висше обучение и просвета “ към КНСБ и на Университетския клуб по таекуон-до. Автор е на над 35 научни изявления в областта на образованието и осведомителните технологии, член на Съвета на шефовете на Северноамериканско-българската комерсиална камара, Българо-казахстанската комерсиална камара и „ Гражданска самодейност България “. Има две деца.
Като главен участник в редица световни иновационни планове през годините доцент Симеонов е взел участие в ръководството на вложения на обща стойност над 20 милиона лв.. На локалните избори през 2015 година доцент доктор инж. Ивайло Симеонов е повдигнат за претендент за кмет на Община Елин Пелин от страна на локална коалиция Вътрешна македонска революционна организация - Нова България. Той печели изборите с двойна преднина. На XXIX-то Общо заседание на Националното съдружие на общините в Република България, извършено на 23 и 24 февруари 2016 година в град София, кметът на Община Елин Пелин доцент Ивайло Симеонов е определен за член на Управителния съвет на НСОРБ от Югозападен район.
Днес той е претендент за втори мандат, като се още веднъж се бори за кметското място в Община Елин Пелин.


- Инж. Симеонов, в разгара сте на нова акция, нова борба, мъчно ли е да сте „ другият кмет “?
- Не знам какво влагате като смисъл в думата „ друг ”, само че аз съм си същия. Не съм спирал да работя за хората.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР