Превантивен удар реши да нанесе моделка, получила, по думите ѝ,

...
Превантивен удар реши да нанесе моделка, получила, по думите ѝ,
Коментари Харесай

Ослепителна моделка отмъсти на ревнивец за изнудване - първа качи перверзните им интимни клипове в мрежата

Превантивен удар реши да нанесе моделка, получила, по думите ѝ, закани от някогашния си съкровен другар. Той бил заречен да качи в интернет видеозаписи с присъединяване на момичето, снимани в интимна конюнктура, когато двойката към момента е имала сантиментални връзки. Героинята на мини филмите не желала да остане длъжна на някогашния си за съмнителната популярност и намерила метод да излезе суха от неприличната обстановка. Колекцията по принцип не е трябвало да става притежание на обществото. Да захвърли всичко ненужно моделката Евелина Фурсова преди време се съгласила единствено за специфичния човек. Сега тя го назовава някогашен. Наскоро той почнал да я изнудва, заплашвайки я с публикуването в мрежата на откровените ѝ фотоси и видеа, в случай че тя не се върне при него.

Премисляйки всичко деликатно, Евелина схванала: в случай че направи компромис, тя ще бъде изнудвана при всеки случай. Затова момичето се решило на смела стъпка. Тя сама разгласила целия сексуален материал. А също към него прикачила и видеообръщение. Пред публичния съд Евелина решила да показа даже и най-пикантния запис - откъс от шеговити фотоси на персонално ревю на дамско долни дрехи.

Връзката на младежите почнала като приказка. Мъжът елегантно ухажвал, обсипвал с бижута. После обаче почнал да ревнува. Постоянно звънял, вдигал кавги, даже следил обичаната си. В последна сметка връзките били прекъснати.

„ В един миг той стартира да мисли, че аз му изневерявам. Вероятно, причина за това стана фотография, на която аз с мои приятелки в компанията на други мъже. Но това беше единствено по работа. Той обаче не разбираше това. Започна да ми звъни, да ме оскърбява, у дома изпадаше в нервност. В последна сметка ми посегна”, споделя Евелина.

Евелина не е съумяла да снима побоя, само че в този момент има намерение да потърси юрист. Надява се да осъди някогашния за изнудването. Все отново тя е запазила известията със заканите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР