Преустановяват се посещенията в дискотеки, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове

...
Преустановяват се посещенията в дискотеки, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове
Коментари Харесай

Затварят всички нощни клубове в област Смолян

Преустановяват се визитите в нощни заведения, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове и други сходни нощни заведения за развлечения на закрито в Смолянска област. Заповедта е на шефа на РЗИ-Смолян доктор Мими Кубатева и влиза в действие от през днешния ден.

В заповедта се подрежда преди всичко да се ускори контрола по съблюдаване на противоепидемичните ограничения, като се задейства работата на общинските и останалите виновни държавни институции, изключително в откритите като най-рискови обекти: детски заведения и учебни заведения, лечебни и здравни заведения, обществени институции, търговски обекти, проведени колективи, транспортни средства, заведения за хранене и развлечения.

Преустановяват се и провеждането на всички всеобщи мероприятия, като музикални и други фестивали, събори, фолклорни начинания и други с подобен темперамент.

Мерките са краткотрайни и се вкарват поради утежняване на епидемиологичната конюнктура на територията на региона - 14-дневна заболяемост от 579,1 на 100 хиляди души население, седмичен растеж на новите случаи със 113,8 на 100 и увеличение на хоспитализациите с 12 %.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР