Прецедент в конкурса Мениджър на годината. Носителят на кристалната статуетка

...
Прецедент в конкурса Мениджър на годината. Носителят на кристалната статуетка
Коментари Харесай

Александър Димитров е Мениджър на годината

Прецедент в състезанието " Мениджър на годината ". Носителят на кристалната статуетка за 2018-а година завоюва още две от специфичните награди. Това е Александър Димитров - шеф на една от водещите телекомуникационни компании у нас. Наградите на церемонията в Националната опера връчи президентът Румен Радев.

До крайния стадий на състезанието стигнаха 10 ръководители на компании от сферата на осведомителните и телекомуникационните технологии, известията, превоза и логистиката, както и добивната индустрия. Наградата е лична и се връчва за личностните и професионални качества на ръководителите по специфична технология, която отсява най-хубавия. А той – Александър Димитров тази година с изключение на кристалната статуетка взе и две от специфичните награди, едната, от които за планове в интерес на обществото:

" Догодина в света ще има 5 милиарда души, които ще са свързани по някакъв високотехнологичен метод. 2021 ще има 50 милиарда свързани устройства в една екосистема, която ще направи нашия живот по-интересен, по-различен ", сподели Димитров.

Бъдещето принадлежи на тези ръководители, които съумяват да съчетаят науката за мениджмънта с изкуството на водачеството, съобщи при връчването на премията президентът Румен Радев и добави:

" Държавата е дебитор на българския бизнес във връзка с правила, предсказуемост, правда. Но дано ви припомня, че и българският бизнес е дебитор на нашите жители във връзка с възнаграждение. " /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР