Претопляне на стари манджи. Така от ГЕРБ определиха атаките по

...
Претопляне на стари манджи. Така от ГЕРБ определиха атаките по
Коментари Харесай

ГЕРБ нападна БСП, че претоплят стари манджи с нов кумгейт в Габрово

Претопляне на остарели манджи. Така от ГЕРБ дефинираха офанзивите по Томислав Дончев за нов " кумгейт " този път в Габрово.

Народният представител от ПГ на ГЕРБ Николай Сираков разяснява информацията пред публицисти в Народното събрание с думите: " Българска социалистическа партия имат един огромен проблем, че ГЕРБ печелят безапелационно всички избори . Предстоят локални избори и те към този момент се готвят за тях. Информацията, която бе извадена през днешния ден, демонстрира, че Хасково е част от един огромен сюжет, с който се цели очернянето на ГЕРБ и дискредитацията на партията за идните локални избори. Сценарият е доста елементарен. Той проличава по схемите, които са еднообразно направени и допускам, че ще излязат за всички градове в България ".

Сираков дефинира въпросният сюжет за оклеветяване на ГЕРБ като комбинация от обстоятелства и измислици. Така се взимали действителни обстоятелства - кой с кого е съученик или кой на кого е кръстник и кум, към които се добавяли неистини.

 Червените оказват помощ на Борисов със сигнали за италиански семейства по места
Червените оказват помощ на Борисов със сигнали за италиански семейства по места

Членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия били подложени на напън

" За съответната обстановка това, което те изнесоха за Габрово, е бих споделил жаргонно: претопляне на остаряла гозба. На предните локални избори се извадиха същите неистини, на което засегнатите страни заведоха каузи и завоюваха тези каузи, което демонстрира, че това са били неистини. Имаме Закон за спор на ползи, имаме Закон за държавния чиновник, откакто те са спазени оттова нататък се гледа дали е първокласен специалист и дали са му положителни резултатите. Ако един чиновник е злоупотребил със служебно състояние - то тогава няма никакво значение дали той е кръстник или кум на някой - той би трябвало да се понесе отговорността ", безапелационен бе Сираков.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов добави сътрудника си Сираков с думите: " Томислав Дончев е в изпълнителната власт и в законодателната. От 10 години живее в София. Неговият брат е останал да живее и да работи в Габрово ".

По думите му, в случай че Томислав Дончев е назначил брат си на въпросната служба обвързвана с общинска компания по озеленяване, до момента в който е бил кмет, тогава от ГЕРБ щели да се съгласят с изказванията на опозицията.

" Твърденията на Българска социалистическа партия постоянно ги подлагам на подозрение. Томислав Дончев не е шеф. Това са несериозни неща. Има Закон за спор на ползи, в случай че бъде потвърдено, че има спор на ползи, ние ще вземем отношение ", увери Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР