Претендентът за световната титла в тежка категория на Международната боксова

...
Претендентът за световната титла в тежка категория на Международната боксова
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: До дни трябва да подпишем договора с Джошуа


Претендентът за международната купа в тежка категория на Международната боксова федерация Кубрат Пулев показва убеденост преди формалното оповестяване на дълго чакания дуел с носителя на три от четирите най-ценни пояса в “кралската дивизия” Антъни Джошуа.

Кобрата разгласи, че “до дни” би трябвало да подпише контракта за борбата с английския олимпийски първенец от Лондон 2012.

“До дни би трябвало да подпишем контракта. Смятам, че ще се получи здрав мач, само че може би ще е на закрити врата. И да желаеме, няма по какъв начин да има фенове при тази обстановка. Ако има такива, те ще са по-малко.

Чувствам се като палач, по този начин да се каже. Българинът отива да мачка за цяла България, малко да си вдигнем самочувствието. Подготвям се целеустремено за този дуел в София, най-вероятно скоро ще заминем за Берлин за продължение на подготовката.

Винаги съм подготвен за 12 рунда. Подцених веджън подобен първенец като Кличко, няма да позволи още веднъж такава неточност, ще съм квалифициран и ще го смачкам”, сподели Кобрата по време на открита среща със студенти от Икономическия университет във Варна послучай 100-годишния му празник.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР