Претъпкан минирейс по линията Пловдив-Кричим провокира мощна вълна от недоволство

...
Претъпкан минирейс по линията Пловдив-Кричим провокира мощна вълна от недоволство
Коментари Харесай

Пловдивчанин беснее: В рейса за Кричим пътуват, натъпкани ка...

Претъпкан минирейс по линията Пловдив-Кричим предизвика мощна вълна от неодобрение и мнения в обществените мрежи. На оповестено видео се вижда по какъв начин хората безусловно са един върху различен, като сред тях няма никаква отдалеченост.

Само един от пасажерите е с сложена защитна маска, а останалите очевидно са на мнение, че COVID-19 е небивалица и следващия метод за повсеместен надзор на масите. Противоепидемичните ограничения явно се нарушават, а това не тормози даже и водача на дребния автобус, който шпори за Кричим.



Хората се възмущават от обстоятелството, че се приказва за ограничения и затваряне на заведения, а в това време в автобусите не се упражнява никакъв надзор, изключително в междуградските.

Някой питат създателят на клипа за какво се е качил, откакто е видял, че автобусът е препълнен, други пък споделят, че и в рейсовете, в които се возят, обстановката е идентична. Коментиращите обаче са единомислещи към въпроса за какво не се правят инспекции, който към този момент няма отговор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР