Преструвайте се, че работите някъде другаде. Такъв бе отговорът на

...
Преструвайте се, че работите някъде другаде. Такъв бе отговорът на
Коментари Харесай

Преструвайте се, че работите някъде другаде. Мъск слага край на работата от вкъщи за Tesla

" Преструвайте се, че работите някъде другаде ". Такъв бе отговорът на миилардера Илон Мъск във връзка изминал вътрешен имейл, с който се поставя завършек на отдалечената работа за чиновниците на производителя на електрически автомобили.

“Всеки, който желае да работи отдалечено, би трябвало да е в офиса за най-малко 40 часа на седмица или напускате Tesla. Това е по-малко от колкото пожелаваме за служащите във фабриките, се споделя в имейла с дата 31 май, който е подписан от Илон.

hey elon a lot of people are talking about this leaked email, any additional comment to people who think coming into work is an antiquated concept?
— Whole Mars Catalog (@WholeMarsBlog)

Той показва, че извинителните условия, заради които чиновник ще работи от у дома отсега нататък ще се преглеждат персонално от него. Освен това “офисът” би трябвало да бъде основен офис на Tesla, а не далечен клон, който не е обвързван със служебните отговорности, да вземем за пример да отговаряш за човешките връзки във фабриката във Фримонт, само че офисът ти да е в различен щат.

По-късно Илон Мъск добави - " Колкото с по-висока позиция сте, толкоз по-видимо би трябвало да бъде вашето наличие. Затова живях толкоз доста във фабриката – с цел да могат тези на линията да ме видят по какъв начин работя дружно с тях. Ако не бях направил това, Tesla от дълго време щеше да банкрутира ".

Изглежда Илън Мъск не вижда никакви бонуси от работата от у дома, без значение от данните, че продуктивността е повишена по време на локдауна.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР