Престоят на юношата на футболния Черно море Мартин Минчев в

...
Престоят на юношата на футболния Черно море Мартин Минчев в
Коментари Харесай

Силен дебют на Мартин Минчев в Турция

Престоят на юношата на футболния Черно море Мартин Минчев в турското състезание стартира съвършено, откакто отборът му Чайкур Ризеспор победи като посетител Коняспор с 2:1 в среща от 5-ия кръг на шампионата.

В Коня домакините поведоха с гол на Угурджан Язгълъ в 34-ата минута.

В търсене на обрата, треньорът на гостите пусна Мартин Минчев и Джонджо Шелви в игра в 74-ата минута. За българския национал и за някогашния футболист на Ливърпул това бе формален дебют за отбора от Ризе. 

В края на мача Ризеспор притисна своя противник и в 89-ата минута Густаво Сауер изравни от дузпа. С съществена заслуга за нея бе Мартин Минчев, който проби по лявото крило, нахлу в наказателното поле, където бе фаулиран от Сьонер Дикмен и съдията уточни блата точка, написа Dsport. 

Това обаче не бе всичко и във втората минута на добавеното време Шелви подаде към Адолфо Гаич, който порази вратата на Паул Бернардони и по този начин донесе триумфа за отбора на Мартин Минчев.

По този метод Чайкур Ризеспор събра 10 точки и се изкачи на първото място в Турската Сюперлига, а Коняспор е 4-и с 8 точки в актива си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР